Upload hızı önemli midir?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Yeni internet tarifesine geçme arifesindeyim. Ya 100 MBPS / 5 MBPS pakete ya da 100 MBPS / 20 MBPS pakete geçeceğim. İkinci seçeneği seçersem 2 yıl boyunca her ay 30 TL daha fazla ödeyeceğim. Yani bana 2 yıldaki maliyeti 720 TL olacak.

Merak ettiğim şey ise sizce buna değer mi yoksa indirme hızın zaten 100 MBPS o da sana yeter mi dersiniz?

Youtube video yükleme, görüntülü sohbet vesaire kullanmayız. Arada bir online oyun oynarım o da gerçekten nadir. İleride belki Geforce Now üyesi olurum diye düşünüyorum ama sırf bunun için de değer mi bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yeni internet tarifesine geçme arifesindeyim. Ya 100 Mbps / 5 Mbps pakete ya da 100 Mbps / 20 Mbps pakete geçeceğim. İkinci seçeneği seçersem 2 yıl boyunca her ay 30 TL daha fazla ödeyeceğim. Yani bana 2 yıldaki maliyeti 720 TL olacak.

Merak ettiğim şey ise sizce buna değer mi yoksa indirme hızın zaten 100 Mbps o da sana yeter mi dersiniz?

YouTube video yükleme, görüntülü sohbet vesaire kullanmayız. Arada bir Online oyun oynarım o da gerçekten nadir. İleride belki GeForce NOW üyesi olurum diye düşünüyorum ama sırf bunun için de değer mi bilemedim.

Yükleme yapmayacaksanız çok önemli değil, kullanmadığınız hizmete 30TL fazla para vermeyin derim.

Merhaba arkadaşlar. Yeni internet tarifesine geçme arifesindeyim. Ya 100 Mbps / 5 Mbps pakete ya da 100 Mbps / 20 Mbps pakete geçeceğim. İkinci seçeneği seçersem 2 yıl boyunca her ay 30 TL daha fazla ödeyeceğim. Yani bana 2 yıldaki maliyeti 720 TL olacak.

Merak ettiğim şey ise sizce buna değer mi yoksa indirme hızın zaten 100 Mbps o da sana yeter mi dersiniz?

YouTube video yükleme, görüntülü sohbet vesaire kullanmayız. Arada bir Online oyun oynarım o da gerçekten nadir. İleride belki GeForce NOW üyesi olurum diye düşünüyorum ama sırf bunun için de değer mi bilemedim.

Genellikle dosya atma, video atma veya yayın açma gibi şeyler yapmıyorsanız 5 Mbps upload yeterlidir.

Arkadaşlar peki Geforce Now için 5 MBPS upload yeterli midir? Malumunuz oyun bilgisayarları ve konsollar pahalı ve önümüzdeki 1-2 sene Geforce Now kullanmayı düşünüyorum. Eğer 5 MBPS upload hızı yetersiz kalırsa sıkıntı yaratabilir bu durum bana.

Arkadaşlar peki Geforce Now için 5 MBPS upload yeterli midir? Malumunuz oyun bilgisayarları ve konsollar pahalı ve önümüzdeki 1-2 sene Geforce Now kullanmayı düşünüyorum. Eğer 5 MBPS upload hızı yetersiz kalırsa sıkıntı yaratabilir bu durum bana.
Yeterlidir hocam. Asıl download hızı önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı