AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 25 Mart 2021 #11 lykiamami dedi: Uploadım şu an 4.5-5 arası ama hala yayına droplar giriyor. Anlayamadım nedenini. Genişletmek için tıkla... Kaç bitrate veriyorsunuz? Her iki yazılımı da üreticinin sitesinden indirip kurdunuz mu?
lykiamami dedi: Uploadım şu an 4.5-5 arası ama hala yayına droplar giriyor. Anlayamadım nedenini. Genişletmek için tıkla... Kaç bitrate veriyorsunuz? Her iki yazılımı da üreticinin sitesinden indirip kurdunuz mu?
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 AXCHNEER dedi: Kaç bitrate veriyorsunuz? Her iki yazılımı da üreticinin sitesinden indirip kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... 2000 bitrate veriyorum. Evet dediğiniz gibi yaptım. B450M H | Anakart | GIGABYTE buradan kurdum.
AXCHNEER dedi: Kaç bitrate veriyorsunuz? Her iki yazılımı da üreticinin sitesinden indirip kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... 2000 bitrate veriyorum. Evet dediğiniz gibi yaptım. B450M H | Anakart | GIGABYTE buradan kurdum.