Selam dostlar, bundan 7 yil once 85 download 80-90 upload aliyordum. Sonra uzun sure 80-85 download, 25 sabit upload almaya başladım. Evde router kullanmiyorum. Direkt DSL kablosunu bilgisayara bagliyorum, bugün 5 dakikalik internet gitti geldi, artik 7 yil oncesi gibi 90 upload aliyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Ne olabilir?
Selam dostlar, bundan 7 yil once 85 download 80-90 upload aliyordum. Sonra uzun sure 80-85 download, 25 sabit upload almaya başladım. Evde router kullanmiyorum. Direkt DSL kablosunu bilgisayara bagliyorum, bugün 5 dakikalik internet gitti geldi, artik 7 yil oncesi gibi 90 upload aliyorum. Sizce bunun sebebi nedir? Ne olabilir? Eki Görüntüle 1624177
Benim kullandigim internet cok stabil yani ornek 80 download verdiyse onda da kalir degismez ama bak 2-3 yil 90 upload ile kullanmistim sonradan en az 5 yil falan 25'e sabitlemislerdi simdi ne degisti de yeniden 90 upload verdiler ve 25'e geri cekeceklerni zannetmiyorum zaten bundan 1 hafta once her gün arada sirada girip Speedtest bakiyordum stabilligini olcmek icin bufferbloat ve diger hiz testi sitelerinde, bir de zaten static IP adresim var ve tracertler falan degismemis.