Upload hızının birden artması normal mi?

brawlerakif

Hectopat
Daha fazla  
Eklediğim resim gibi normalde olmaması gerken bir upload alıyorum. Ben normalde 2 civarında alırdım. Şimdi bu hızlarda normal mi acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-14 211507.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 211507.png
    63,1 KB · Görüntüleme: 54
yani hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama neye dayanarak söylüyorsunuz mmerak ettim ?
Türktelekom upload hızlarını yavaştan arttırıyor. Hatta 20Mbps upload olan paket kullanan insanların çoğunda 50Mbps upload var falan.
Heralde 5-10 sene sonra yavaştan simetrik internet standartlaşacak. Umarım tabi.

Bizim interneti acaba paketinimi değiştiler ya bu normal değil çünkü. Olabilirmi acaba ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-15 201150.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-15 201150.png
    58,1 KB · Görüntüleme: 30
yani hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama neye dayanarak söylüyorsunuz mmerak ettim ?

Bizim interneti acaba paketinimi değiştiler ya bu normal değil çünkü. Olabilirmi acaba ?
Benimde başıma geldi normal durum. Üstelik fiber olmamama rağmen 1 den 7 ye çıkmıştı bi anda uploadım. Şuanda da hala aynı. Altyapıları iyileştiriyolar sanırsam.

Benim de başıma geldi normal durum. Üstelik fiber olmamama rağmen 1'den 7'ye çıkmıştı bir anda uploadım. Şu anda da hala aynı. Altyapıları iyileştiriyorlar sanırsam.

Anladım inşallah böyle kalır iyi günler.

şimdi şöyleymiş 30 eylüle kadar herkes bayram edecek xd okula dönüşe özel hızı arttırmışlar geri eski haline gelecek tabi ama ücretsiz olması güzel

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı