Upload ne kadar destekliyor?

DDLAO

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Fiber altyapım var, altyapı için hız sorgulamak istedim. TurkNet'te şöyle diyor:

Download'ı anladım da, Upload neden 8 Mbps? Altyapım mı en fazla 8 Mbps destekliyor yoksa paket dolayısıyla mı? Diğer ISS'lere baksam onlar da mı en fazla 8 Mbps Upload verecek?

8 Mbps biraz az geldi.

Simetrik yada fiber olmadığı sürece uploadlar bu seviyelerde.
Aslında fiber fakat neden bu kadar düşük, anlamadım. Şu an 24 Mbps'lik TT paketinde 7 Mbps falan kullanıyorum Upload olarak, biraz üzüldüm açıkçası.

Aslında fiber fakat neden bu kadar düşük, anlamadım. Şu an 24 Mbps'lik TT paketinde 7 Mbps falan kullanıyorum Upload olarak, biraz üzüldüm açıkçası.

Aslında isteseler çok daha fazlasını verebilirler ama birilerinin işine gelmediğinden dolayı bu çağ dışı hızlara mahkum kalıyoruz.

Sağ olun hocalarım. Dolap geleli 1 yıl falan olmuştu, daha iyi bir şey bekliyordum. Yeni altyapılar gelse ne güzel olur, sadece Türk Telekom olunca sonuç kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…