Para vermeden sınırsız çok zor bulursunuz bulsanız bile bu sefer de yavaş olur Drive da 15GB limit var yetmez mi?
Drive da 15 GB mega da 20 GB ücretsiz sınır var. Bildiğim en yüksek bunlar.
Bilgisayarımın Alanını açıyorum bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve megada 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?
Yeni hesap açarsın. Bir 15gb daha yerin olur fakat hesap sayısı arttıkça sıkıntı yaratır. Şifrelerini hatırlarım diyorsanız yeni hesap açarak kullanın.Bilgisayarımın Alanını açıyorum bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve megada 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?
Terabox.
Başka bir hesap açıp 20 GB/15 GB daha alabilirsiniz. Drive zaten her açılan Google hesabı başına sorgusuz sualsiz 15 GB veriyor.Bilgisayarımın alanını açıyorum, bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve Mega'da 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.