Upload site önerisi

Han37

Decapat
Sorum başlıktaki gibi. Böyle sınırın olmasını istemiyorum mega, MediaFire onlarda 10,20 GB limit var limitsiz ve hızlı olan bir site önerir misin?

Para vermeden sınırsız çok zor bulursunuz bulsanız bile bu sefer de yavaş olur Drive da 15GB limit var yetmez mi?

Drive da 15 GB mega da 20 GB ücretsiz sınır var. Bildiğim en yüksek bunlar.

Bilgisayarımın Alanını açıyorum bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve megada 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?

Bilgisayarımın Alanını açıyorum bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve megada 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?

Drive için 15GB sınırı var o sınırı doldurursan daha dosya yükleyemezsin mega da aynı şekilde Drive da 15GB dolunca para verip daha da yer açabiliyorsun öyle anlatayım.

Yeni hesap açarsın. Bir 15gb daha yerin olur fakat hesap sayısı arttıkça sıkıntı yaratır. Şifrelerini hatırlarım diyorsanız yeni hesap açarak kullanın.

Bilgisayarımın alanını açıyorum, bazı önemli şeyleri oraya kaydedeceğim ve bunların boyutu çok yüksek. Ayrıca Drive ve Mega'da 20 GB ya da 15 GB kullandığımızda başka kullanamıyor muyuz?
Başka bir hesap açıp 20 GB/15 GB daha alabilirsiniz. Drive zaten her açılan Google hesabı başına sorgusuz sualsiz 15 GB veriyor.

1701346168013.png

Drive'ın 100 GB planı gayet ucuz. 3 ay 9 lira sonra 12 ay için 100 lira vereceksin. Gayet makul bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı