Upload yaparken Wi-Fi ışığının sönmesi

kullanilmiyorr

Hectopat
Upload yaparken Wi-Fi ışığı sönüyor. Ethernete bağlı bilgisayarımdan upload yaptığım zaman, veya Wi-Fi'ye bağlı telefonumdan upload yaparken Wi-Fi ışığı sönüyor. 15 saniye sonra geri yanıyor fakat modemi kapatıp açmadan internet kullanmak mümkün olmuyor. Ünlem gösteriyor ve Wi-Fi ışığı hiç yanıp sönmüyor.

Hat değerlerini öğrenebilir miyiz?
Tabii ki eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.

1613498397370.png

Hocam "alım gücü" haricinde bir anormallik göremedim ben, farklı bir modem deneme şansınız var mı ?
Modeme reset atmayı denediniz mi ?
Alım gücü neden o kadar düşük ve kaç olması gerekiyor? Farklı bir modem deneme şansım yok ve modeme reset atmayı da denedim kaç kere. Mesela QoS ayarlarını yapınca ve interneti kullanınca yine Wi-Fi ışığı gidiyor. Modem de çok eski değil maksimum 2 yıl olmuştur hiç bir darbe almadı neden böyle bilmiyorum.

Bir çok sebebi olabilir;
1) Dsl kablo kaynaklı.
2) Modem kaynaklı.
Ayrıca alım gücü minimum
7-8 aralığında olmalıdır.
Kabloyu kontrol edebilirsiniz, ISS ile iletişim kurabilirsiniz. Farklı modem deneme şansınız yok ise modemi 1-2 saat dinlendirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı