Kick Upload yetmesine rağmen drop oluyor

Joyshalm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kick'te yeni yayın yapmaya başladım. 18 upload alıyorum. Normalde 13-14 verilebilir diyorlar fakat ben 6K verdiğimde droplar oluyor arada, neden olur?

1740477658327.png

Ben twitch' ten verirken sunucu seçtiriyor. Kick'te böyle bir durum var mı bakmak lazım.
OBS > Ayarlar > Yayın

Merhaba arkadaşlar. Kick'te yeni yayın yapmaya başladım. 18 upload alıyorum. Normalde 13-14 verilebilir diyorlar fakat ben 6K verdiğimde droplar oluyor arada, neden olur?

Kick de sunucu seçimi yok öncelikle. Sanırım arkadaş twitch dediğinizi sandı. Twitch de viyana sunucusu iyi çünkü. Sizin konunuzda ise bilgisayarınız kaynaklı bir drop olabilir mi ? Eğer sisteminiz yetmiyorsa oda sebep olabilir. Ya da bazı internet firmaları(superonline yada kablonet gibi) gösterdiği upload hızını veremediğine dair bir çok konu mevcut. Yani hız testinde sonuç yüksek gösterirken. Yayın gibi yoğun kullanımda hızı düşürebiliyor diye belirtildi çok defa.

Kick de sunucu seçimi yok öncelikle. Sanırım arkadaş Twitch dediğinizi sandı. Twitch de Viyana sunucusu iyi çünkü. Sizin konunuzda ise bilgisayarınız kaynaklı bir drop olabilir mi? Ya da bazı internet firmaları(Superonline'ya da Kablonet gibi) gösterdiği upload hızını veremediğine dair birçok konu mevcut. Yani hız testinde sonuç yüksek gösterirken. Yayın gibi yoğun kullanımda hızı düşürebiliyor diye belirtildi çok defa.

Hocam Türk Telekom kullanıyorum fakat Discord kullanmak için goodbydpi kullanıyorum DNS'den kaynaklı olabilir mi?

Eki Görüntüle 2432503
Ben Twitch' ten verirken sunucu seçtiriyor. Kick'te böyle bir durum var mı bakmak lazım.
OBS > ayarlar > yayın.

Bu arada Streamlabs kullanıyorum hocam.

Hocam Türk Telekom kullanıyorum fakat Discord kullanmak için goodbydpi kullanıyorum DNS'den kaynaklı olabilir mi?

Bu arada Streamlabs kullanıyorum hocam.
Goodbydpi i hiç kullanmadım açıkçası fakat kullanan arkadaşlarım mevcut. İnternette yavaşlığa sebep olduğunu biliyorum. İsterseniz kapatarak tekrar deneyin. Eğer o soruna sebep oluyorsa sadece discordu etkilemesi için warp in zero trust özelliği mevcut. Onu kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı