Uploadım kaç?

Benimki de aynı tarife hocam aynı şekilde 250 dk ev telefonu 10 Mbps limitsiz ve fiyatına deymiyor bence Millenicom 100Mbps 160 TL iken 10Mbps 110 TL vermek saçma geliyor değişeceğim.

Arada arıyorlar yükseltelim şu kadar farkla vs. diye. 16Mbps'i 24 yapalım falan. Zaten 16'yıda tam alamadığım için kabul etmiyorum.

O site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor. En iyi hız testi sitesi şurası; Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Hocam bahsettiğiniz site kendi sunucularını kullanmıyor, yine ISS'larının sunucularını kullanıyor o yüzden sonuçlar oynanmış çıkabiliyor. Attığım site Netflix'in orijinal sunucularını kullanıyor, o yüzden daha güvenilir.

o site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor.

Şu cümlede bahsettiğiniz hiçbir şeyi anlamadım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dediklerinizi pek anlayamadım. Nasıl 2 katı gösteriyor? Bu bana biraz saçma geldi. Önceki internetim 100Mbps, 8Mbps idi ve doğru sonuçları veriyordu. Şimdi 500/40 çıkıyor.

Hocam bahsettiğiniz site kendi sunucularını kullanmıyor, yine ISS'larının sunucularını kullanıyor o yüzden sonuçlar oynanmış çıkabiliyor. Attığım site Netflix'in orijinal sunucularını kullanıyor, o yüzden daha güvenilir.

Şu cümlede bahsettiğiniz hiçbir şeyi anlamadım.
Yani demek istediğim download hızımı 20 çıkardı. Belli ki yanlış. Arkadan video falan açmadım her şeyi kapattım. Modemi kapatıp açtım test yaptım 21 download çıktı :D Download hızımın 20 olması imkansız. GTA V 3 saatte iniyor Steam'de. 20 download hızıyla 3 saatte GTA V inmez. Fiber internetim var. Speedtest.net sitesinde test yaptığım zaman download 100 çıkıyor ve Speedtest.net en bilidnik hız testi sitesi. Hep bu site kullanılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı