KERKÜK ZİNDANI
Picopat
O site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor. En iyi hız testi sitesi şurası; Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed TestHocam en doğru hız fast.com'da çıkıyor genelde. Buradan deneyin bir de.
O site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor. En iyi hız testi sitesi şurası; Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed TestHocam en doğru hız fast.com'da çıkıyor genelde. Buradan deneyin bir de.
Benimki de aynı tarife hocam aynı şekilde 250 dk ev telefonu 10 Mbps limitsiz ve fiyatına deymiyor bence Millenicom 100Mbps 160 TL iken 10Mbps 110 TL vermek saçma geliyor değişeceğim.
O site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor. En iyi hız testi sitesi şurası; Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
o site megabiti ölçüyor. Download, upload ölçmüyor.
Yani demek istediğim download hızımı 20 çıkardı. Belli ki yanlış. Arkadan video falan açmadım her şeyi kapattım. Modemi kapatıp açtım test yaptım 21 download çıktıHocam bahsettiğiniz site kendi sunucularını kullanmıyor, yine ISS'larının sunucularını kullanıyor o yüzden sonuçlar oynanmış çıkabiliyor. Attığım site Netflix'in orijinal sunucularını kullanıyor, o yüzden daha güvenilir.
Şu cümlede bahsettiğiniz hiçbir şeyi anlamadım.
Anladım çok teşekkür ederim.Hocam Türk Telekom uploadları 2X şeklinde veriyor 4 ise 8 20 ise 40 gibi.
Sebebi ne hocam?Hocam Türk Telekom uploadları 2X şeklinde veriyor 4 ise 8 20 ise 40 gibi.
Bence bununla alakası yok. TT 20'ye sınırlamayı unuttu muhtemelen. Eğer arkadaş ararsa TT'yi muhtemelen düzeltip 20 yapacaklar.Hocam Türk Telekom uploadları 2X şeklinde veriyor 4 ise 8 20 ise 40 gibi.
Sebebi ne hocam?
Bence bununla alakası yok. TT 20'ye sınırlamayı unuttu muhtemelen. Eğer arkadaş ararsa TT'yi muhtemelen düzeltip 20 yapacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.