Uploadlar Yükseldi

AbdullahAki

Hectopat
Türknet ve Türktelekom son yaptığı güncelleme ile upload hızlarını 2 katına çıkarttı 4Mbit upload alan kullanıcılar bundan sonra 8Mbit olarak kullanacaklar. İlk aşamada kademe kademe arttırma yapıldığından dolayı herkese daha tanımlama yapılmadı.

Kaynak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi speedtest sonucum

Son düzenleme:
Böyle haberler gördükçe bir VodafoneNet kullanıcısı olarak üzülüyorum. :( Darısı VodafoneNet ve Kablonet'in başına.

Bugün Vodafone bizi aradı. Ek ücret istemeden hızımızı 24 Mbps'ye çıkarmak istediler. Kabul ettik. Bakalım, upload ne olacak...

Limitsiz olması lazım ama büyük sayfalar vs yüksek upload alabildekleri için söz etmiyorlar. Ne imza topluyorlar ne de uğraşıyorlar. Sonra da sıkıntıyı biz çekiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bizim insanımız sevinir teşekkürler Türk Telekom diye her yerde alkışlar.
Aklı olsaydı alkışlamazdı. 1 Haziran'ı görmüyor mu? Keşke artırmasalardı. Yine de canlı görüşme, uzak bağlantı yapacak olan insanlar adına sevindim. Gönül ister ki kalıcı olsun. Bırak eşeği, katır inatı var bu TT'da.

Ben de yayın yapıyorum sınırsız olması en iyisi. Çünkü altyapı yok diye milleti kandırmaya çalışıyorlar ama var bana dediler. Sen 2 Mbps upload alırsın şu an 5'de %100 verim alıyorum hiçbir problem de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı