UPS Aküsü Önerisi

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Bugün 2. el Tunçmatik Lite 2 1000VA UPS aldım. Yaşadığım yerde çok fazla elektrik gidip geliyor. Bazen space tuşuna basıp duran misafir çocukları gibi aç kapa yapıyorlar elektriği. Sistemler malum aldı başını gitti. Yanmadan bir UPS alayım dedim fakat içerisindeki akü bitikmiş.
Orijinal aküsü 12V 7AH fakat 9AH takarsam bir problem olmaz diye biliyorum doğru mu?
Aşağıda birkaç akü buldum hangisi daha iyi olur?
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba.
Bugün 2. el Tunçmatik Lite 2 1000VA UPS aldım. Yaşadığım yerde çok fazla elektrik gidip geliyor. Bazen space tuşuna basıp duran misafir çocukları gibi aç kapa yapıyorlar elektriği. Sistemler malum aldı başını gitti. Yanmadan bir UPS alayım dedim fakat içerisindeki akü bitikmiş.
Orijinal aküsü 12V 7AH fakat 9AH takarsam bir problem olmaz diye biliyorum doğru mu?
Aşağıda birkaç akü buldum hangisi daha iyi olur?
Teşekkür ederim.
Hocam direk aynı değerdeki aküden takmanızı tavsiye ederim. Ben buradan alışveriş yapıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım;

Arkadaşlar UPS'yi aldım artık fakat akü arıyorum. O konuda akü önerirseniz daha iyi olur benim için.
Bu akülerden birini alsam yeterli olur mu?

Amacım elektrik gidince bilgisayar tak diye kapanmasın. Akü, bilgisayarı kapatabileceğim bir süre sağlasa yeter. 1 dakika bile açık tutsa yeter yani.
@Mysa @Bepieces @claudespeedtr

Tamam 12v 7 ah yeterli olur. Sadece bilgisayarı ve monitörü bağlayın, başka birşey bağlamayın. Paylaştığınız aküler yeterli bence içinden çıkan 7ah ise 7ah lik alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı