Selamünaleyküm. Arkadaşlar en sonunda uzun araştırma sonunda bu UPS güç kaynağını almaya karar verdim.
www.apc.com
Fakat sinüs olayı aklımı karıştırdı. Pek bir bilgim olmasa da bildiğim kadarıyla en iyi dalganma fonu (tam sinüs). Ama bu UPS'un dalgalanma fon şekli (bir sinüs dalgasına adımlı yaklaşma) sizce bilgisayar, monitör ve modem için bunu almam uygun olur mu? Bu durum zamanla sisteme zarar verir mi?
@Yener K. hocam sizi yine rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin. Müsaitsen ilgilenirsen sevinirim.
@Yeni Teknik Sembol Hocam sizin de fikrinizi almak isterim.
BVX1600LI-GR - APC Easy UPS BVX 1600VA, 230V, AVR, Schuko Prizleri | Schneider Electric TR
Schneider Electric Türkiye. BVX1600LI-GR - APC Easy UPS BVX 1600VA, 230V, AVR, Schuko Prizleri.
Fakat sinüs olayı aklımı karıştırdı. Pek bir bilgim olmasa da bildiğim kadarıyla en iyi dalganma fonu (tam sinüs). Ama bu UPS'un dalgalanma fon şekli (bir sinüs dalgasına adımlı yaklaşma) sizce bilgisayar, monitör ve modem için bunu almam uygun olur mu? Bu durum zamanla sisteme zarar verir mi?
@Yener K. hocam sizi yine rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin. Müsaitsen ilgilenirsen sevinirim.
@Yeni Teknik Sembol Hocam sizin de fikrinizi almak isterim.
Son düzenleme: