UPS Gümrükte yanlış isimle verilmiş kargo

emirTRz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

RMA ile yenilenecek olan üründe Logitech kullanıcı adımı alıcı adı olarak girmişler, mailime gelen belgeyi kendi ad soyadımla doldurup göndersem bir sorun olur mu?

Not: Bu durumu kargo şirketine danıştığımda Logitech tarafından alıcı adını değiştirmelerini istemişlerdi ve 150TL vergi ödemem gerektiğini söylediler, RMA ürünlerinden vergi alınmadığı için çalışan arkadaşın söylediğini umursamadım fakat vergi alınıp alınmayacağından emin değilim 😅

İsim konusunu bilemem ama bana da UPS ile yurt dışından ücretsiz bir ürün gelirken vergi çıkmıştı :D 20 lira olduğu için ödedim ama daha çok olsa uğraşırdım. Sebebi de faturaya 10 euro yazmaları, heralde kargo ücretini yansıttılar diyorum.
İsim konusu için mail attım başka bir UPS mail adresini CC'ye ekleyip bilginize yazmışlar sanırım değiştirecekler pazartesi görecem bakalım, vergi hakkında da aynı şekilde 150TL 😁 istediler ödemeyeceğimi ve karşı tarafın anlaşmalı olduğunu belirttim.

15 gün falan bekliyor ama gümrükte. İsterseniz önce Logitech ve UPS ile iletişime geçin olmazsa ödersiniz.
Hmm o zaman bekleyeyim belki Logitech yada UPS bir çözüm üretir, tek sorun alıcı adımın farklı olması gibi geliyor nedense bana
@Camila Selam, yetki belgesini doldurduktan kaç gün sonra bir geri dönüş maili aldığını öğrenebilir miyim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı