UPS işe yarar mı?

TheSolid

Decapat
Daha fazla  
Bildiğim kadarıyla UPS ani elektrik gelişleri de bilgisayarın yanmasını engelliyor. Benim PSU: MSI MPG A750GF 80+ Gold.
UPS'a ihtiyacım var mı? Nasıl anlayabilirim?

Bildiğim kadarıyla UPS ani elektrik gelişleri de bilgisayarın yanmasını engelliyor. Benim PSU: MSI MPG A750GF 80+ Gold.

Akım korumalı prizler ise yaramıyormus test videoları var haliyle geriye UPS kalıyor şahsen UPS öneririm her ihtimale karşı alınması gereken ürün hele hele akımın dengesiz olduğu bir yerde iseniz şart diyebilirim.

Eğer sık elektrikler gidip geliyorsa ve bütçen varsa alabilirsin. PSU markan ile alakalı bir durum yok. Bilgisayarını prize değil de UPS'a bağlıyorsun. Elektrik gitmesinde bilgisayarın UPS bağlı olduğu için gücüne göre 15-30 dakika kapatman için vaktin oluyor.

UPS yedek akü gibi bir şey değil miydi?

A750GF'de elektrik kesintisi durumunda 0.2 ms boyunca yanlış voltaj gidiyor parçalara, pwr_ok yanlış ayarlı o PSU'da.

Tavsiyem UPS almanız.

A750GF'de elektrik kesintisi durumunda 0.2 ms boyunca yanlış voltaj gidiyor parçalara, pwr_ok yanlış ayarlı o PSU'da.

Tavsiyem UPS almanız.

Peki bu UPS'lerin bakıma falan ihtiyacı oluyor mu? Bir de önerebileceğiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
UPS'lerin bakımı akü değişimdir. Akülerin iki yılda bir değişimi iyi olur. Size 1500VA UPS yeterli olacaktır. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir. Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak bulunabilir.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…