Bildiğim kadarıyla UPS ani elektrik gelişleri de bilgisayarın yanmasını engelliyor. Benim PSU: MSI MPG A750GF 80+ Gold.
UPS'a ihtiyacım var mı? Nasıl anlayabilirim?
Eğer sık elektrikler gidip geliyorsa ve bütçen varsa alabilirsin. PSU markan ile alakalı bir durum yok. Bilgisayarını prize değil de UPS'a bağlıyorsun. Elektrik gitmesinde bilgisayarın UPS bağlı olduğu için gücüne göre 15-30 dakika kapatman için vaktin oluyor.Bildiğim kadarıyla UPS ani elektrik gelişleri de bilgisayarın yanmasını engelliyor. Benim PSU: MSI MPG A750GF 80+ Gold.
Bildiğim kadarıyla UPS ani elektrik gelişleri de bilgisayarın yanmasını engelliyor. Benim PSU: MSI MPG A750GF 80+ Gold.
A750GF'de elektrik kesintisi durumunda 0.2 ms boyunca yanlış voltaj gidiyor parçalara, pwr_ok yanlış ayarlı o PSU'da.
Tavsiyem UPS almanız.
Peki bu UPS'lerin bakıma falan ihtiyacı oluyor mu? Bir de önerebileceğiniz var mı?
Teşekkürler.UPS'lerin bakımı akü değişimdir. Akülerin iki yılda bir değişimi iyi olur. Size 1500VA UPS yeterli olacaktır. VA ve Watt birbirinden farklı güç birimidir. Line İnteraktif modellerde 0,6 ile çarpılarak bulunabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.