UPS Kargo güvenilir mi?

UPS'in twitterına uygulama yorumlarına baktığımda çok fazla şikayet görüyorum. Hala biraz kaygım var.

Hocam İzmir'deki UPS güvenilir en azından. Şubeden şubeye değişiklik gösterir böyle durumlar fakat genel olarak güzel bir firma.

Dünyanın en büyük kargo şirketlerinden birisi UPS neyine güvenmiyorsun anlamadım, saçma sapan adı bilinmeyen yerli bir firma değil ki. Koskoca UPS işte. Geç getirir erken getirir orası ayrı ama güvenilirliği sorgulaman ilginç.

Dünyanın en büyük kargo şirketlerinden birisi UPS neyine güvenmiyorsun anlamadım, saçma sapan adı bilinmeyen yerli bir firma değil ki. Koskoca UPS işte. Geç getirir erken getirir orası ayrı ama güvenilirliği sorgulaman ilginç.

Efendim benlik sorun yok twittera ve uygulama yorumlarına baktığımda şikayetçi çok fazla kullanıcı var. O nedenle şüphe ediyorum.

O yorumları yapanlar bot hesaplar olabilir mi acaba buradaki herkes iyi güvenilir diyor oradakiler rezalet diyor 🤔

Güvenilir olmakla rezalet olmak farklı şeyler, burada firma bilindik bir firma olduğu için güvenilir olduğu söyleniyor. Sen gider bir ürün alırsın adam yolda gelirken zarar verir o firma senin için rezalet olur ama sorununu da çözer bir şekilde güvenilir olduğu için. UPS'in her gün kaç milyon müşterisi vardır kim bilir, firma bilindik olduktan sonra yorumların çok bir önemi yok.

Güvenilir olmakla rezalet olmak farklı şeyler, burada firma bilindik bir firma olduğu için güvenilir olduğu söyleniyor. Sen gider bir ürün alırsın adam yolda gelirken zarar verir o firma senin için rezalet olur ama sorununu da çözer bir şekilde güvenilir olduğu için. UPS'in her gün kaç milyon müşterisi vardır kim bilir, firma bilindik olduktan sonra yorumların çok bir önemi yok.
Bu arada kargo takibi tuşuna bastığımda “Bu takip numarası için gönderi ayrıntılarını bulamadık. Yalnızca son 120 gün içerisinde yapılan gönderilerin ayrıntılarına ulaşılabilir. Lütfen bilgilerinizi kontrol edin.” Mesajını alıyorum. Bilgiler sonradanmı geliyor bugün 15:15 te kargoya verildi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı