UPS Kargo güvenilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Monitörümü Yurtiçi Kargo ile servise yollamıştım, salı günü monitörü değiştirdiler ve yenisini UPS ile kargoladılar. Yurt içi ile anlaşmalı olup UPS ile göndermeleri garip geldi ama neyse. UPS Kargo'yu daha önce hiç kullanmadım. Güvenilir midir? Bazı yerlerde çok kötü olduğunu, dağıtıma 1 hafta çıkarmadıklarını falan okudum biraz tedirgin oldum. Sivas'ta yaşıyorum ve tahmini teslim cuma görünüyor. Sizce dedikleri tarihte sağlam bir şekilde kapıma gelir mi monitör?

Şubeden şubeye değişkenlik gösterebilir fakat genel olarak gördüğüm kadarıyla geç teslim yapan bir şirket.
Bende tam vaktinde geliyor. Şubeler önemli bu noktada. Genel olarak bulunduğum yerdeki her kargo firmasından memnunum ben.

UPS 2 kez kargomu kaybetti de öyle bir durum olursa firma çözer zaten. Arkadaşların dedikleri gibi UPS Türkiye biraz sorunlu operasyon yürütüyor. Şube sayısı çok az ve dağıtımları geç olabiliyor ama bölgeden bölgeye değişen bir şey bu durum. Bizim bölgede rezalet olan bir şey sizin bölgede dört dörtlük çalışıyor olabilir.

Teknolojik ve kırılacak bir eşyada en çok güvendiğim şirkettir UPS. Şu ana kadar çok kez kullandım ve ya denk geldim dış kartonda çizik bile olmuyordu :D

Teknolojik ve kırılacak bir eşyada en çok güvendiğim şirkettir UPS. Şu ana kadar çok kez kullandım ve ya denk geldim dış kartonda çizik bile olmuyordu :D
Yurt dışındaki Logitech garantiden fare gönderdiğinde fare sorunlu çıktı. Suçu UPS'a attı. Ama kutuda tek bir çizik yoktu. Üstelik içine havalı torbalar koymuşlardı. İlk kez öyle bir şey gördüm, müthiş teknoloji. Ne yapsam patlamadılar en sonunda iğne ile deldim. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı