UPS Kargo rezaleti

mufo

Hectopat
Makaleler
1
Sözde 18'inde gelecekti... Bugün 22'si hâlâ şubede bekliyor. Neyi bekliyor anlamadım ki kargomu teslim edilmeye ikna mı etmeye çalışıyorlar ne yapıyorlar bir anlasam. Bursa şubeyi 500 kere aradım 25 dakika bekledim açan yok. Gel de sövme bunlara. Neymiş "UPS global firma canım geç olsun güç olmasın canım bla bla".

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-02-22-01-51-10-009_com.opera.touch.jpg
    Screenshot_2021-02-22-01-51-10-009_com.opera.touch.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 232
Sözde 18'inde gelecekti... Bugün 22'si hâlâ şubede bekliyor. Neyi bekliyor anlamadım ki kargomu teslim edilmeye ikna mı etmeye çalışıyorlar ne yapıyorlar bir anlasam. Bursa şubeyi 500 kere aradım 25 dakika bekledim açan yok. Gel de sövme bunlara. Neymiş "UPS global firma canım geç olsun güç olmasın canım bla bla".

İtopya'dan UPS Kargo ile işlemci aldım 8 günde geldi. N11'den ekran kartı aldım Sürat Kargo ile 2 günde geldi.
(Satıcılar aynı gün kargoladı.)

Yani bunu ülkedeki her kargo firması yapıyor maalesef.

Amazon abi Amazon... Adamlar kargo böyle taşınır diye şov yapıyor. Ürün 22 saatte elime geldi. Karar verip çarşıdan almam bile daha çok sürer.
İtopya'dan UPS Kargo ile işlemci aldım 8 günde geldi. N11'den ekran kartı aldım Sürat Kargo ile 2 günde geldi.
(Satıcılar aynı gün kargoladı.)

Evet, 5 günde getiren Aras'a laflar ediliyor ama ne hikmetse UPS'e toz kondurulmuyor. Köklü şirket canım, olur öyle şeyler...

Hocam hafta sonu çalışmıyor UPS perşembe şubeye gelmiş cuma getirmemişler bugün bence gelir en geç salı gelir bence.

Hocam hafta sonu çalışmıyor UPS perşembe şubeye gelmiş cuma getirmemişler bugün bence gelir en geç salı gelir bence.

Hocam ülkemizde kargo firmalarında pandemi yasağı yok biliyor muydunuz? PTT Kargo ki kendisi en irrite olunan firmadır Şanlıurfa'dan 19'unda verilen kargoyu bugün bursa genel dağıtım merkezine teslim etmiş yarın ilçe dağıtım merkezinden alacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur. 14'ünde verilen sipariş 20sine kadar teslim edilmeliydi. Edilemedi ise bir muhatap bulundurulmalı. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Hocam ülkemizde kargo firmalarında pandemi yasağı yok biliyor muydunuz? PTT Kargo ki kendisi en irrite olunan firmadır Şanlıurfa'dan 19'unda verilen kargoyu bugün bursa genel dağıtım merkezine teslim etmiş yarın ilçe dağıtım merkezinden alacağım. Umarım açıklayıcı olmuştur. 14'ünde verilen sipariş 20sine kadar teslim edilmeliydi. Edilemedi ise bir muhatap bulundurulmalı. Yapmayın gözünüzü seveyim.

Pandemi yasağı demedim hocam UPS kendisi hafta sonu çalışmıyor.Bende kuryeye ürün vermek için hafta sonunun bitmesini beklemiştim

Pandemi yasağı demedim hocam UPS kendisi hafta sonu çalışmıyor. Bende kuryeye ürün vermek için hafta sonunun bitmesini beklemiştim.

Daha hafta sonu bile çalışmıyorlar, bu mu global firma? Önceden blocklist of kargo listemde sürat vardı artık UPS 3 yıldız ile baş sırada. Emperyalizmin uşakları 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı