ElvanTr
Hectopat
Daha fazla
Daha yola çıkmadığı için şu an şubede hala muhtemelen .Dün kargoya verildiğine dair mail geldi Microsoft'dan gamepad garantiye gitmişti değiştirildi kargoya verildi ancak UPS kargoda bu şekilde çıkıyor sorun nedir ?
Evet benimde ekran kartım gitmişti şu an kuryenin gelip almasını bekliyorlar . Benim kargom Asus tarafından Ups'e verildi Yurtiçi kargo poşeti ile Trendyol Express motorlu kuryesi getirdiUPS yi aradığımda daha bize teslim edilmemiş sadece barkod oluşturulmuş dendi. Microsoft çağrı için başvuru bırakılması gerekiyor galiba. Hafta sonu giriyor araya zaten o yüzden pazartesi gününü bekleyeceğim.
Bazı şehirlere direk kargo aracı yola çıkmıyor olabilir o zaman. Bende küçük bir şehirdeyim belki yönlendirme yapılmıştır ilginç bir durumEvet benimde ekran kartım gitmişti şu an kuryenin gelip almasını bekliyorlar . Benim kargom Asus tarafından Ups'e verildi Yurtiçi kargo poşeti ile Trendyol Express motorlu kuryesi getirdi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.