UPS Kargo takip edemiyorum

ElvanTr

Hectopat
Daha fazla  
Dün kargoya verildiğine dair mail geldi Microsoft'dan gamepad garantiye gitmişti değiştirildi kargoya verildi ancak UPS kargoda bu şekilde çıkıyor sorun nedir ?

Dosya Ekleri

• IMG_20221230_144042.jpg
    IMG_20221230_144042.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20221230_144042.jpg
    IMG_20221230_144042.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 77
UPS yi aradığımda daha bize teslim edilmemiş sadece barkod oluşturulmuş dendi. Microsoft çağrı için başvuru bırakılması gerekiyor galiba. Hafta sonu giriyor araya zaten o yüzden pazartesi gününü bekleyeceğim.

UPS yi aradığımda daha bize teslim edilmemiş sadece barkod oluşturulmuş dendi. Microsoft çağrı için başvuru bırakılması gerekiyor galiba. Hafta sonu giriyor araya zaten o yüzden pazartesi gününü bekleyeceğim.
Evet benimde ekran kartım gitmişti şu an kuryenin gelip almasını bekliyorlar . Benim kargom Asus tarafından Ups'e verildi Yurtiçi kargo poşeti ile Trendyol Express motorlu kuryesi getirdi 😌

Evet benimde ekran kartım gitmişti şu an kuryenin gelip almasını bekliyorlar . Benim kargom Asus tarafından Ups'e verildi Yurtiçi kargo poşeti ile Trendyol Express motorlu kuryesi getirdi 😌
Bazı şehirlere direk kargo aracı yola çıkmıyor olabilir o zaman. Bende küçük bir şehirdeyim belki yönlendirme yapılmıştır ilginç bir durum 😂

Kargo yeni teslim alındı UPS tarafından konu kapanabilir 👍

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı