UPS Kargo takip numarası vermeden kargoyu teslim aldı

Doruto

Decapat
Arızalanan monitörümü garanti servisine vermek adına UPS Kargo ile ASUS anlaşmalı olduğu için UPS Kargo'dan kurye talep ettim. Perşembe günü kapıdan beyaz bir minibüsle aldılar fakat kutunun üstüne adımı, numaramı veya adresimi yazmadılar. Adam ASUS'tan birini aradı ve üstüne sadece ASUS teknik servis yazması gerektiğini söyledi fakat kutunun benim olduğuna dair hiçbir şey yok (seri numarası dışında). Şu an ne kargoyu takip edebiliyorum ne de bir şey yapabiliyorum, boşluğuma geldi ve kurye isim vs yazmanıza gerek yok dediği için bomboş sadece ASUS teknik servis yazarak gitti benden. Eğer kargo ASUS'a ulaşmazsa yapabileceğim bir şey var mı? Yoksa böyle bir durumda dava işleri ile mi uğraşmak zorundayım? Mâlum ucuz bir cihaz değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden teslim aldıklarında adresinize gelmek için kullandıkları adresiniz telefon numaranız ve isminizin tanımlı olduğu barkod yapıştırtılırmıştır. Kaybolmaz ama o barkod numarasını alabilseydiniz iyi olurdu.

Sizden teslim aldıklarında adresinize gelmek için kullandıkları adresiniz telefon numaranız ve isminizin tanımlı olduğu barkod yapıştırtılırmıştır. Kaybolmaz ama o barkod numarasını alabilseydiniz iyi olurdu.
Ben teslim alırken birşey yapıştırmadı, adam sadece kalemle Asus Teknik Servis yazdı. Bende endişelendim birşey olabilir diye, umarım sorun olmadan Asus'a ulaşır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı