UPS Kargo teslimat süreci

SecretSS

Hectopat
Ben Vatanbilgisayar üzerinden bir sistem sipariş etmiştim 18 Nisan günü (konusunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.). Bugün kargoya verildi diyerek bana takip numarasını da gönderdiler. Ancak Vatanbilgisayar'ın sitesinde kargoya verildi yazıyor ama UPS'nin sitesinde "Paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklemektedir." yazıyor. Bu ne demek oluyor? Ne yapmam lazım?
Konu linki: 5000 TL sistem toplama - Technopat Sosyal

Vatanbilgisayar sitesinde yazan:
Screenshot_20200422_155902.jpg

UPS kargo sitesinde yazan:
Screenshot_20200422_155824.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu daha önce bende yaşadım telefon siparişi verdiğimde. Teslim alıp onaylanma sürecinden dolayı öyle yazıyor. Ürün Vatan'ın elinden teslim edilmek üzere çıkıyor ama UPS kargoda dosya işlemleri yapılana kadar "paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklenmektedir" deniliyor. Yani telaşlanman gereken bir durum yok.

Vatan Bilgisayar'ın kendi dağıtımına teslim ediliyor toplu halde. Oradan merkeze gidip kargoya teslim ediliyor bildiğim kadarıyla. Yani teslim edilen kargo Vatan'ın kendi şube aracı. Oradan merkeze, oradan da tüm ürünlerle birlikte UPS'e.

Bunu daha önce bende yaşadım telefon siparişi verdiğimde. Teslim alıp onaylanma sürecinden dolayı öyle yazıyor. Ürün Vatan'ın elinden teslim edilmek üzere çıkıyor ama UPS kargoda dosya işlemleri yapılana kadar "paketiniz UPS'e teslim edilmek üzere beklenmektedir" deniliyor. Yani telaşlanman gereken bir durum yok.
Çok sağ olun. İçime su serptiniz. 🙏

Vatan Bilgisayar'ın kendi dağıtımına teslim ediliyor toplu halde. Oradan merkeze gidip kargoya teslim ediliyor bildiğim kadarıyla. Yani teslim edilen kargo Vatan'ın kendi şube aracı. Oradan merkeze, oradan da tüm ürünlerle birlikte UPS'e.
Size de çok teşekkür ederim. 🙏

Dostum üzülerek söylüyorum ama umarım bu gün teslim alırsın 🙏 . Yoksa 4 gün daha bekleyeceksin. Ayrıca bu tür sorunlar UPS kargoda oluyor maalesef. Bende yaşadım arkadaşların söylediklerine katılıyorum sorunlar genelde söyledikleri gibi.

Dostum üzülerek söylüyorum ama umarım bu gün teslim alırsın 🙏 . Yoksa 4 gün daha bekleyeceksin. Ayrıca bu tür sorunlar UPS kargoda oluyor maalesef. Bende yaşadım arkadaşların söylediklerine katılıyorum sorunlar genelde söyledikleri gibi.
Çok sağ olun ancak sokağa çıkma yasağından kargo şirketleri etkilenmiyor diye biliyor. Hatta hafta sonu sokapa çıkma yasağında "PTT kargonun iki aracı boş yolda kaza yaptı." şeklinde haber vardı televizyonda. Yanlış mı biliyorum?

Haklısınız katılıyorum, bu yorum şunun için dedim aslında. UPS kargo hafta sonu çalışmıyor yani daha katı kurallı diğer kargo şirketlerine göre. Umarım mevcut hastalık ile ilgili sorun yaşamazsınız diye ümit ediyorum. Hayırlısı olsun şimdiden :).

Haklısınız katılıyorum, bu yorum şunun için dedim aslında. UPS kargo hafta sonu çalışmıyor yani daha katı kurallı diğer kargo şirketlerine göre. Umarım mevcut hastalık ile ilgili sorun yaşamazsınız diye ümit ediyorum. Hayırlısı olsun şimdiden :).
Tamamdır çok sağ olun. Daha iyisi sizlerin olur umarım.

Benim en memnum kaldığım şirket UPS'dir. Ama kargo takip biraz sıkıntılı onun dışında İstanbul'dan Trabzon'a kargon 2. günde elimde oluyor.
Teşekkür ederim.

konuyu canlandırmak gibi olacak ama benim de akşam üzeri kargom itopya tarafından ups ye teslim edildi gözüküyor ama takip etmek istediğim zaman “paketiniz ups’e teslim edilmek üzere bekletilmektedir” diyor acaba bu sorunu yaşayanlar kargolarını 2-3 gün içinde alabildi mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı