UPS Kargo'da anormal hareketler

Adana'dan ankaraya Ankara'dan Eskişehir'e Eskişehir'den Afyon'a Afyon'dan ankaraya tekrer gidiyor bune bro böyle 😂
Bunun sebebi PDM dediğimiz, Posta Dağıtım Merkezleri ile alakalı, burada gördüğün tüm şubeler HUB muhtemelen bir dağıtıcı merkezi, yani şöyle düşün ADANA-ANKARA arasında bir merkezde ürün Eskişehir aracına oradan da tekrar Ankara aracına veriliyor, ADANA üzerinden direkt olarak ÇORUM tarafına bir sevkiyat olmayabilir. UPS diğer kargo firmalarına nazaran daha az şube ve araç ile çalışıyor Türkiye'de. Son olarak Ankara'dan Çorum'a göndereceklerdir. İşlemler böyle uzun ama bunun sebebi Çorum'un 1. Bölge dedikleri alanda olmamasından kaynaklı.
 
Bunun sebebi PDM dediğimiz, posta dağıtım merkezleri ile alakalı, burada gördüğün tüm şubeler Hub muhtemelen bir dağıtıcı merkezi, yani şöyle düşün Adana-Ankara arasında bir merkezde ürün Eskişehir aracına oradan da tekrar Ankara aracına veriliyor, Adana üzerinden direkt olarak Çorum tarafına bir sevkiyat olmayabilir. UPS diğer kargo firmalarına nazaran daha az şube ve araç ile çalışıyor Türkiye'de. Son olarak Ankara'dan Çorum'a göndereceklerdir. İşlemler böyle uzun ama bunun sebebi Çorum'un 1. bölge dedikleri alanda olmamasından kaynaklı.

Mustafacım gerçekten mükemmelsin, inan hiç anladığım bildiğim şeyler değil teşekkür ederim aydınlattığın için. Bunu telesekreter yapamadı düşün 👍👍
 
Mustafacım gerçekten mükemmelsin, inan hiç anladığım bildiğim şeyler değil teşekkür ederim aydınlattığın için. Bunu telesekreter yapamadı düşün 👍👍
Rica ederim, ağır çalışan bir firma UPS maalesef, İstanbul-Ankara-İzmir arasında çok hızlı işlemler yapabiliyorlar ancak bunun dışındaki hemen hemen bütün illere sevkiyatları böyle, muhtemelen araç sayılarından kaynaklanıyor ve belirledikleri bölge ile güzergahlara sınırlı sayıda araç koyuyorlar, şanslısın yine çoğu zaman HUB'larda birkaç gün araç gelmesini bekliyor kargolar :)
 
Bir kargo siparişi verdim. Teslimat adresim Çorum ancak alakasız yerlere gitmiş, geri gelmiş kargo. Sizce endişelenecek bir durum var mı değerli bir kargo çünkü? Normal bir durum mu bu?

Eki Görüntüle 752869

20/11/2020'deki tarihte "Afyon Hub şubeye gönderildi" demiş ama o tarihten sonra hiç Afyon'a gitmemiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı