UPS son zamanlarda biraz sıkıntılı. Aras hariç diğer yerli firmaların hepsinin altında bana göre.
Ne yapmalıyım? Aradığım zaman telefona doğrulama kodu gelecek dedi fakat babam evde değil.UPS son zamanlarda biraz sıkıntılı. Aras hariç diğer yerli firmaların hepsinin altında bana göre.
Ulaşmaya çalışmak dışında yapabileceğiniz pek bir şey. Mecbur kargonun gelmesini bekleyeceksiniz. Ön görülen tarih için muhtemelen 1-2 hafta sonrasını yazmışlardır.Ne yapmalıyım? Aradığım zaman telefona doğrulama kodu gelecek dedi fakat babam evde değil.
3 gün sonrası diyor. Aradım müşteri hizmetleri yok sadece robot.Ulaşmaya çalışmak dışında yapabileceğiniz pek bir şey. Mecbur kargonun gelmesini bekleyeceksiniz. Ön görülen tarih için muhtemelen 1-2 hafta sonrasını yazmışlardır.
Bu benim gönderi geçmişim mesela buradan görebiliyorum fakat sizde nasıl bir sayfa var bilemedim hocam o yüzden önermiştim;Hocam dediğiniz gibi bir bilgi yok.
Hocam yurtiçi alışveriş yaptım.Bu benim gönderi geçmişim mesela buradan görebiliyorum fakat sizde nasıl bir sayfa var bilemedim hocam o yüzden önermiştim;
Eki Görüntüle 891060
Anladım şimdi. Belirtmemişsiniz, canlı desteğe bağlanmanızda fayda var en kısa sürede oradan dönüş sağlıyorlar yurt içi gönderilerinde.Hocam yurtiçi alışveriş yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.