UPS önerisi

Bütçe belirtir misiniz ayrıca kamera sayısıda.
Bu arada 3-4 saat çok büyük bir süre yani en az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız gerek benim size tavsiyem
Tunçmatik newtech Pro II X9 3 kva 1/1 LCD Online UPS
Budur köyümüz dediğin için en az 15 20 kamera olduğunu düşünerek böyle kaliteli ve performanslı bir şey önerdim ki bunun bile o kadar kamerayı 3-4 saat açık tutacağından emin değilim. Ayrıca bunu önermemin bir diğer sebebi ise internete bağlayıp Online bir şekilde yönetebilme imkanınızın olmasıdır. Hocam kısacası bana net bir sayı ve kameraların kalitesini belirtmeden size kesin bir şey söylemem imkansızdır. Lütfen yazacağınız cevaptan kaç kamera olduğunu ve kameraların kalitesini orta yüksek tarzında belirtmeyi unutmayınız.

Son düzenleme:
Bu arada 3-4 saat çok büyük bir süre yani en az 3000 TL'yi gözden çıkarmanız gerek benim size tavsiyem
Budur köyümüz dediğin için en az 15 20 kamera olduğunu düşünerek böyle kaliteli ve performanslı bir şey önerdim ki bunun bile o kadar kamerayı 3-4 saat açık tutacağından emin değilim. Ayrıca bunu önermemin bir diğer sebebi ise internete bağlayıp Online bir şekilde yönetebilme imkanınızın olmasıdır. Hocam kısacası bana net bir sayı ve kameraların kalitesini belirtmeden size kesin bir şey söylemem imkansızdır. Lütfen yazacağınız cevaptan kaç kamera olduğunu ve kameraların kalitesini orta yüksek tarzında belirtmeyi unutmayınız.
Hocam 8 kamera birde 60hz bir monitör var 1-3 saat arasında gitmesini istiyorum ama fb grublarında herkes bütün ups ler aynı sayılır hepsi maks 10-15 dakika götürür uzun götürmesi için güçlü bir akü lazım dediler bütçe şuanlık önemli değil ama çok aşırı olmasın kameralar maks 900x700 görüntü kalitesinde
Bide tüm inverterler 220v buda 10 dakika götürür diyorlar daha fazla götürmesi için araba aküsü lazım diyorlar hocam ama sen o ups de 1-2 saat götürür diyorsun valla kafam karıştı

Kardeşim haklısın kafanın karışması normal ama bilmeni isterim ki böyle aletlerin amacı kısa süreli (Max 1, 5 saat) kesintilerde cihazları açık tutmak ve verilerin zarar göremsini engellemek. Yani ya çok tepe seviyede bir UPS alacaksın ya da bir jeneratör alacaksın başka çaresi yok dediğim gibi 3-4 saat büyük bir süre.
Dediğin kadar sürede açık tutacağından emin olduğum tek UPS
Budur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı