UPS önerisi

Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Arkadaşlar powerfull ve inform arasında kaldım. Powerfull sipariş ettim ama aklım "İnform olabilir mi"de kaldı. İkisi de Türk malıymış ama 2020'de İnform Fransız'lara satılmış.
Benim aldığım model bu.

Screenshot_20260209_130022_Hepsiburada.jpg

İnform olan da bu.

Screenshot_20260209_131623_Hepsiburada.jpg

Merhaba. Bu ürünün kullanım kılavuzunu baştan sona dikkatle okuyup çalışacak olan yerine monte ettikten sonra aklınızda bu seçimle ilgili tereddütler bulunmadan güle güle kullanın. Diğer seçenek olan UPS ile çok fazla bir kalite farkı bulunmuyor, Tunçmatik, İnform, Powerful, vb. line-interaktif UPS'ler seçilen markalar olarak hemen hemen ayni kalitededir.

PC ve PC aksesuarları dışında buzdolabı, vb. çok değişik ürünleri (içten anahtarlamayla çalışıp UPS'ye geri sinyali gönderen) bu gibi ev cihazlarını kesinlikle kullanmayın, ürünü havadar, dar, çok sıkışık olmayan ve normal oda sıcaklığı, nemi, vb. şartlarında kullanırsanız uzun ömürlü olarak kullanırsınız. Garanti kapsamında aküler içten kurusa bile ücretsiz olarak yenisiyle mevcut garanti kapsamında değiştirirsiniz örneğin. Kolay gelsin.

Merhaba. Bu ürünün kullanım kılavuzunu baştan sona dikkatle okuyup çalışacak olan yerine monte ettikten sonra aklınızda bu seçimle ilgili tereddütler bulunmadan güle güle kullanın. Diğer seçenek olan UPS ile çok fazla bir kalite farkı bulunmuyor, Tunçmatik, inform, powerful, vb. line-interaktif UPS'ler seçilen markalar olarak hemen hemen ayni kalitededir.

PC ve PC aksesuarları dışında buzdolabı, vb. çok değişik ürünleri (içten anahtarlamayla çalışıp UPS'ye geri sinyali gönderen) bu gibi ev cihazlarını kesinlikle kullanmayın, ürünü havadar, dar, çok sıkışık olmayan ve normal oda sıcaklığı, nemi, vb. şartlarında kullanırsanız uzun ömürlü olarak kullanırsınız. Garanti kapsamında aküler içten kurusa bile ücretsiz olarak yenisiyle mevcut garanti kapsamında değiştirirsiniz örneğin. Kolay gelsin.

Cevap için teşekkür ederim ben 2010 yılında boost diye güç kaynağı almıştım o bile işimi görmüştü en fazla aküler bitiyordu yenisiyle değiştirip devam ediyordum şimdi akü değişmek fayda etmiyor şarj tutmuyor hemen kapanıyor o yüzden değiştirme kararı aldım çünkü ekran kartı 5070 aldım ve monitörde buna dahil olduğu için 5 dakika dayansın bana yeterli.

Evet, bu konuda çok isabetli bir karar vermişiniz. Çünkü eski UPS' ler sadece aküleri şarj alma açısından eskiyip yıpranarak değil akü şarj sistemlerindeki elektronik devre elemanları açısından da sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden eski UPS' lerle devam etmek yerine sıfırını almak her zaman daha iyisidir. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı