UPS Tavsiyesi

Mr. Lonely

Hectopat
Son zamanlarda sürekli olarak elektrik kesintisi yaşıyorum. Sistemi yeni topladım ve sorumsuz bir şirket yüzünden zarar görmesini istemiyorum. Süresi önemli değil elektrik kesintisi yaşatmasın yeterli olur. Güvenli PSU tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayarın parçalarına göre değişir. Eğer orta-düşük seviye bir sisteminiz varsa ve sistemi sadece güvenle kapatmak isterseniz : Tunçmatik Lite II 650VA Line-Interactive UPS (TSK5200) Fiyatı

Ayrıca 70 TL Farkla 850VA model: Tunçmatik Lite II 850VA Line-Interactive UPS (TSK5201) Fiyatı

Başka marka isterseniz: Fsp FP800 800VA Line Interactive UPS Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Üçünü kullandım ve Tunçmatik olanların aküsü kolay değişiyor. Akü değiştirerek uzun yıllar kullanabilirsiniz. FSP konusunda şuan bilgim yok. Ayrıca üst seviye bir sistem varsa 1000 VA altı almayın ve kullanacağınız kombinasyona göre süre değişir (Kombinasyon dediğim: Düşük sistem 1000VA vs.).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı