UPS Türkiye İtopya hazır sistem içerisindeki işlemciyi çaldı

@EmiirKara Neyse ki tutanak tutmamışsınız falan diye başlarından savmamışlar. İtopya'da meşhurdur bu olaylar.
Ben de şaşırdım. Arkadaş şanslı günündeymiş bu konuda. Geçmiş olsun.
UPS tr için en kalitelisi değildir. Uluslararası firma diye gözünüzde büyütmeyin. Benim şu ana kadar en çok sorun yaşadığım iki kargo firmasından biridir. Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir firması bana göre Yurtiçi Kargo'dur. Kötü bir kargo firması olmasına rağmen UPS'den bunu beklemezdim. Çalışanlarını daha iyi denetlemeleri gerek.
Yurtiçi Kargo konusunda size katılıyorum. Şehirden şehre değişiyordur mutlaka ama sorun yaşamadığım tek kargo şirketi. Aynı zamanda deneyimlediğim kadarıyla en hızlısı da.

Aras gibi şirketle anlaşmak yerine gidip UPS'midir nedir garip bir şeyle anlaşmışlar. MNG Kargo'nun kargolara ne yaptığında gördüm bizim buraya bir şube açıldı adam paketleri fırlatıyor resmen bildiğiniz girmiş aracın bagajına adam kutuları fırlatıyor.

Geçmiş olsun sorunun umarım yakın zamanda çözülür.

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için.
Aras gibi şirketle anlaşmak yerine gidip UPS'midir nedir garip bir şeyle anlaşmışlar. MNG Kargo'nun kargolara ne yaptığında gördüm bizim buraya bir şube açıldı adam paketleri fırlatıyor resmen bildiğiniz girmiş aracın bagajına adam kutuları fırlatıyor.

Geçmiş olsun sorunun umarım yakın zamanda çözülür.
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı