UPS'de kargo görünmüyor

RetR0_Z

Decapat
Herkese merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde Hawkchair'ın fab V4 kumaş oyuncu koltuğu modelini aldım, gayet mutluydum ve havalara uçuyordum. Sonra zaman geçti ve 20 dakika önce kargoma bakmaya karar verdim ve kargo takibi için numaraya girdim. Hem de 5 kez doğru yazdım ama UPS hata veriyordu ve internette okuduğum bazı şeylerde bazı kullanıcıların kargolarını alamayıp mağdur olduklarını gördüm ve korktum ama ilk gün diye çok kendi mi rahatsız etmemeye çalışıyorum ama bu konular hakkında bilginiz veya yaşadığınız olay söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah düşer sisteme korkmayın saat akşam 7'den sonra çalışmadıkları için kimse sisteme giremez. Akşam verdiyseniz sabah çalışma saatleri içerisinde kargonuz sisteme yansır.

Sabah düşer sisteme korkmayın saat akşam 7'den sonra çalışmadıkları için kimse sisteme giremez. Akşam verdiyseniz sabah çalışma saatleri içerisinde kargonuz sisteme yansır.

Hocam pazar günü saat 22:30 gibi siparişi mi verdim. Yine de cevabınız için teşekkürler.

Sebebi ürününüz henüz kargoya verilmediği için ürününüz şu anda hazırlanıyor size verdiği takip kodu şu an sadece sayı yakında mesaj gelecektir kargoya verildi diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı