Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.826 Çözümler 13 Yer İstanbul 31 Temmuz 2023 #11 Crownguard dedi: Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da. Eki Görüntüle 1883604 Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.
Crownguard dedi: Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da. Eki Görüntüle 1883604 Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 31 Temmuz 2023 #12 özgün deniz dedi: Kod:Panoya kopyala :~# uptime 22:51:14 up 45 days, 12:23, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00 Genişletmek için tıkla... Uzay mekiği görüyorum, NASA görüyorum. Kocaman datacenter'lar görüyorum. 0-0-0 Crownguard dedi: Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da. Eki Görüntüle 1883604 Genişletmek için tıkla... Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba?
özgün deniz dedi: Kod:Panoya kopyala :~# uptime 22:51:14 up 45 days, 12:23, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00 Genişletmek için tıkla... Uzay mekiği görüyorum, NASA görüyorum. Kocaman datacenter'lar görüyorum. 0-0-0 Crownguard dedi: Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da. Eki Görüntüle 1883604 Genişletmek için tıkla... Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 31 Temmuz 2023 #13 Stack dedi: Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor. Genişletmek için tıkla... Aslında resetlenmiyor.
Stack dedi: Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor. Genişletmek için tıkla... Aslında resetlenmiyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.029 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #14 Stack dedi: Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor. Genişletmek için tıkla... E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor?
Stack dedi: Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor. Genişletmek için tıkla... E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor?
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 31 Temmuz 2023 #15 Crownguard dedi: E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat açık ise normal diye biliyorum.
Crownguard dedi: E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor? Genişletmek için tıkla... Hızlı başlat açık ise normal diye biliyorum.
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 31 Temmuz 2023 #16 Crownguard dedi: E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor? Genişletmek için tıkla... Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan.
Crownguard dedi: E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor? Genişletmek için tıkla... Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.826 Çözümler 13 Yer İstanbul 31 Temmuz 2023 #17 özgün deniz dedi: Aslında resetlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne oluyor ?
özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.526 Makaleler 1 Çözümler 34 31 Temmuz 2023 #18 Stack dedi: Ne oluyor ? Genişletmek için tıkla... CPU hazırda çalışmaya devam ediyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.029 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #19 403976 dedi: Hızlı başlat açık ise normal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz özellikten haberdar değilim. Eski bir kasa kullanıyorum ayrıca, yoktur değil mi öyle bir özellik? Nizel G dedi: Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum hocam. özgün deniz dedi: Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan. Genişletmek için tıkla... Aslında bilgisayarı kapatırken gücünü de kesiyorum arkasından. Bazen Windows'un kapanışı uzun sürüyor beklemeyip kapatıyorum. Neden etki eder ki? @özgün deniz ayrıca aylardır kullanıyorum ve son birkaç gündür böyle yapıyorum. Bu kadar etki eder mi?
403976 dedi: Hızlı başlat açık ise normal diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz özellikten haberdar değilim. Eski bir kasa kullanıyorum ayrıca, yoktur değil mi öyle bir özellik? Nizel G dedi: Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba? Genişletmek için tıkla... Ne olduğunu bilmiyorum hocam. özgün deniz dedi: Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan. Genişletmek için tıkla... Aslında bilgisayarı kapatırken gücünü de kesiyorum arkasından. Bazen Windows'un kapanışı uzun sürüyor beklemeyip kapatıyorum. Neden etki eder ki? @özgün deniz ayrıca aylardır kullanıyorum ve son birkaç gündür böyle yapıyorum. Bu kadar etki eder mi?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.826 Çözümler 13 Yer İstanbul 31 Temmuz 2023 #20 özgün deniz dedi: CPU hazırda çalışmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu sayaç sıfırlanmıyor mu hocam ?
özgün deniz dedi: CPU hazırda çalışmaya devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bu sayaç sıfırlanmıyor mu hocam ?