Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da.
Eki Görüntüle 1883604
Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da.
Eki Görüntüle 1883604
Uzay mekiği görüyorum, NASA görüyorum. Kocaman datacenter'lar görüyorum. 0-0-0Kod::~# uptime 22:51:14 up 45 days, 12:23, 2 users, load average: 0.00, 0.00, 0.00
Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba?Bu niye bu kadar az ki? Aylardır kullanıyorum bilgisayarı. Bayadır formatlamıyorum da.
Eki Görüntüle 1883604
Aslında resetlenmiyor.Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.
E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor?Her bilgisayarı kapadığında resetleniyor.
E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor?
Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan.E o zaman açalı yarım saat oldu olmadı, neden 1 gün yazıyor?
Ne oluyor ?Aslında resetlenmiyor.
CPU hazırda çalışmaya devam ediyor.Ne oluyor ?
Hocam bahsettiğiniz özellikten haberdar değilim. Eski bir kasa kullanıyorum ayrıca, yoktur değil mi öyle bir özellik?Hızlı başlat açık ise normal diye biliyorum.
Ne olduğunu bilmiyorum hocam.Sayacın değişken kotasını doldurdun da baştan mı başladı acaba?
Aslında bilgisayarı kapatırken gücünü de kesiyorum arkasından. Bazen Windows'un kapanışı uzun sürüyor beklemeyip kapatıyorum. Neden etki eder ki?Elektrikler kesilmiştir. Biri fişi çekmiştir falan filan.
Bu sayaç sıfırlanmıyor mu hocam ?CPU hazırda çalışmaya devam ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.