E enes129 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/url/43fd2bb6321faefeeb1a15eb194fca5cd18a94329afae1439a9f923db0896b5b?nocache=1 Anime indirmek için girdiğim sitede böyle bir şey çıktı indirmeli miyim?
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 False-positive Sorun yok hocam girebilirsiniz.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.189 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 22 Temmuz 2025 #3 Sitede bir sıkıntı yok gibi duruyor da indirdiğiniz şeyde sıkıntı olabilir. Onu ayrıca taratmanız lazım.
Sitede bir sıkıntı yok gibi duruyor da indirdiğiniz şeyde sıkıntı olabilir. Onu ayrıca taratmanız lazım.
E enes129 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 tamamdır teşekkürler indirdiğimide taratacağım ona göre tekrar yazarım
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.189 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 22 Temmuz 2025 #5 enes129 dedi: Tamamdır teşekkürler indirdiğimide taratacağım ona göre tekrar yazarım. Genişletmek için tıkla... İndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama.
enes129 dedi: Tamamdır teşekkürler indirdiğimide taratacağım ona göre tekrar yazarım. Genişletmek için tıkla... İndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama.
E enes129 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #6 Collavino dedi: İndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama. Genişletmek için tıkla... o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler
Collavino dedi: İndirdiğinizde VirusTotal'e taratıp atın. Sıkıntı çıkarsa aksiyon almamız gerekecektir ama. Genişletmek için tıkla... o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.189 Makaleler 1 Çözümler 98 Yer Tekirdağ 22 Temmuz 2025 #7 enes129 dedi: O zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini.
enes129 dedi: O zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini.
E enes129 Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #8 Collavino dedi: Önerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini. Genişletmek için tıkla... tamamdır yardımınız için teşekkürler
Collavino dedi: Önerebileceğim pek bir site yok maalesef. Çok bilmiyorum zaten film indirme sitelerini. Genişletmek için tıkla... tamamdır yardımınız için teşekkürler
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #9 enes129 dedi: o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam her site virüslü çıkmaz ya çok böyle aman aman bana virüs bulaşır kafasında durmayın indirin ne sorun çıkacak zaten uzantısına bakarsın .png sorun olmaz.
enes129 dedi: o zaman hiç denemeden başka sitelerden bakayım önerebileceğiniz site varsa şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam her site virüslü çıkmaz ya çok böyle aman aman bana virüs bulaşır kafasında durmayın indirin ne sorun çıkacak zaten uzantısına bakarsın .png sorun olmaz.