US keycap klavyeye TR keycap uyar mı?

hakim66

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Enter ve etrafındaki tuşlarda uyumsuzluk olacak. Eğer illa Pudding tuşlardan istiyorsan İngilizce PBT versiyonlarına bakmanda yarar var. İ Ş gibi harfler yerine noktamalar var ama alışırsun bir süre sonra. Çünkü pudding'in tadı başka oluyor yaaa.

Ben ABS olan Türkçe versiyonunu aldım mecburen. Klavyemde büyük enter tuşu olduğu için. Ama PBT olanını her zaman tercih ederim.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Şimdi bu linkini attığım klavyede enter tuşu küçük ama hyperx abs pudding tr keycapsde enter tuşu büyük. O yüzden uyum problemi yaşayacağımı anladım söylediklerinizden. Ama hyperx kendi sitesinde keycapsler için bütün hyperx mekanik klavyeler ile uyumludur demiş. 170tl olduğu için de çok uygun. US dizilimi olan pudding keycapsler 350den başlıyor gördüğüm kadarıyla. Emin olamadım. Sizin resmini attığınız klavye de aynı klavyenin %100 versiyonuna benziyor, siz aldığınızda üstündekiler tr miydi us muydu?

Neden ille tüm tuşları değiştirmek zorundasınız ki? Uymayanlar yerinde kalsın, uyanları takın. Ben de SS Apex Pro Gen 3 için eski klavyemdeki Tr karakterleri söküp taktım; şimdi pudding alıcam orj US, onun yanına da yine ucuz Tr Pudding Keycaps alıcam mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…