US Layout klavyeleri TR Layout yapmak

• Konuyu başlatan kori
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 4.857

kori

Megapat
Daha fazla  
Amerika'dan alınan US layout bir Razer Blackwidow Chroma klavyeyi, tuşları değiştirerek TR layout yapmak mümkün müdür? Orjinali gibi midir?

Ben logitech ile denedim olmadı maalesef. Olmadı derken ENG klavye alıp TR tuşlarını istedim logitech teknik destek ile görüşüp maalesef olumsuz yanıt aldım. Alternatif olarak sticker yapıştırıcı kullanabilirsiniz demişlerdi. Arka planda aydınlatma olmasa sticker eyvallah ama.. :/

Ben logitech ile denedim olmadı maalesef. Olmadı derken ENG klavye alıp TR tuşlarını istedim logitech teknik destek ile görüşüp maalesef olumsuz yanıt aldım. Alternatif olarak sticker yapıştırıcı kullanabilirsiniz demişlerdi. Arka planda aydınlatma olmasa sticker eyvallah ama.. :/
Yani tuşların yeri aynı ama sadece üstündeki harfler farklılık gösteriyor? O zaman gerek bile kalmaz bence bir süre sonra alışılır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı