PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 15 Ocak 2021 #21 300 dedi: Bizim burda kar yağıyor. Genişletmek için tıkla... Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir.
300 dedi: Bizim burda kar yağıyor. Genişletmek için tıkla... Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir.
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #22 PustiPowerV2 dedi: Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir. Genişletmek için tıkla... Çok az ama sabah baya yağdı tutmadı ama.
PustiPowerV2 dedi: Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir. Genişletmek için tıkla... Çok az ama sabah baya yağdı tutmadı ama.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 15 Ocak 2021 #23 Sevgili kar, İstanbul'a bir ziyaret yapmanızı en içten dileklerimle diliyorum. Neden 4 yıldır gelmiyorsunuz hiç bir fikrim yok ama hadi bozalım bu dargınlığı. Çok uzun sürdü bu küslük. Sevgilerle: Blaziken.
Sevgili kar, İstanbul'a bir ziyaret yapmanızı en içten dileklerimle diliyorum. Neden 4 yıldır gelmiyorsunuz hiç bir fikrim yok ama hadi bozalım bu dargınlığı. Çok uzun sürdü bu küslük. Sevgilerle: Blaziken.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #24 Alpaslan64 dedi: Teşekkürler. Ama orası değil. Hem Uşak'ta öyle bir yer var mı emin değilim? Genişletmek için tıkla... Şeref Caddesini bilmiyor musun ya . Mehmet Topaç Bulvarı diye geçiyor şimdilerde. Bu otogardan yukarıya doğru çıkan ana yol.
Alpaslan64 dedi: Teşekkürler. Ama orası değil. Hem Uşak'ta öyle bir yer var mı emin değilim? Genişletmek için tıkla... Şeref Caddesini bilmiyor musun ya . Mehmet Topaç Bulvarı diye geçiyor şimdilerde. Bu otogardan yukarıya doğru çıkan ana yol.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Ocak 2021 #25 Dragonlordturkiye dedi: Şeref Caddesini bilmiyor musun ya . Mehmet Topaç Bulvarı diye geçiyor şimdilerde. Bu otogardan yukarıya doğru çıkan ana yol. Genişletmek için tıkla... Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz?
Dragonlordturkiye dedi: Şeref Caddesini bilmiyor musun ya . Mehmet Topaç Bulvarı diye geçiyor şimdilerde. Bu otogardan yukarıya doğru çıkan ana yol. Genişletmek için tıkla... Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz?
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #26 Alpaslan64 dedi: Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Araya virgül koymayı unutmuşum . Evet ben de Uşak'tayım şimdilik.
Alpaslan64 dedi: Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Araya virgül koymayı unutmuşum . Evet ben de Uşak'tayım şimdilik.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 15 Ocak 2021 #27 Darısı Balıkesir/Edremit'e.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Ocak 2021 #28 Dragonlordturkiye dedi: Araya virgül koymayı unutmuşum . Evet ben de Uşak'tayım şimdilik. Genişletmek için tıkla... Peki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da.
Dragonlordturkiye dedi: Araya virgül koymayı unutmuşum . Evet ben de Uşak'tayım şimdilik. Genişletmek için tıkla... Peki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da.
Dragonlordturkiye Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 705 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #29 Alpaslan64 dedi: Peki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da. Genişletmek için tıkla... 7 Göbekten canım . Ben de ilk defa görüyorum.
Alpaslan64 dedi: Peki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da. Genişletmek için tıkla... 7 Göbekten canım . Ben de ilk defa görüyorum.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 15 Ocak 2021 #30 Salih_Emre dedi: Etimesgut ada yağdı fotoğraf atarım birazdan. Eki Görüntüle 836620 Yağmaya devam ediyor ama çok iyi çekemedim. Genişletmek için tıkla... Bugün dışarı çıkacağım Yenimahalle manzaraları atsam mı acaba?
Salih_Emre dedi: Etimesgut ada yağdı fotoğraf atarım birazdan. Eki Görüntüle 836620 Yağmaya devam ediyor ama çok iyi çekemedim. Genişletmek için tıkla... Bugün dışarı çıkacağım Yenimahalle manzaraları atsam mı acaba?