- Makaleler
- 5
Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir.Bizim burda kar yağıyor.![]()
Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir.Bizim burda kar yağıyor.![]()
Çok az ama sabah baya yağdı tutmadı ama.Yuvam taraflarında kar mı yağıyor? Umarım buraya da gelir.
Şeref Caddesini bilmiyor musun ya .Teşekkürler. Ama orası değil. Hem Uşak'ta öyle bir yer var mı emin değilim?
Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz?Şeref Caddesini bilmiyor musun ya .Mehmet Topaç Bulvarı diye geçiyor şimdilerde. Bu otogardan yukarıya doğru çıkan ana yol.
Araya virgül koymayı unutmuşum .Orayı biliyorum canım. Siz Dayı Şeref deyince şaşırdım. Evet evim oraya yakın. Siz de mi Uşak'ta oturuyorsunuz?
Peki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da.Araya virgül koymayı unutmuşum .Evet ben de Uşak'tayım şimdilik.
7 Göbekten canımPeki. Uşaklı mısınız? Yoksa sadece oturmak için mi buradasınız? Koca forumda ilk defa Uşaklı görüyorum da.
Bugün dışarı çıkacağım Yenimahalle manzaraları atsam mı acaba?Etimesgut ada yağdı fotoğraf atarım birazdan.
Eki Görüntüle 836620
Yağmaya devam ediyor ama çok iyi çekemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.