USB 2.0 çoklayıcı çalışmıyor

Bütçe
50

DevEngineer

Hectopat
Merhabalar, Amazon üzerinden şimdilik işimi görsün diye ucuz bir USB Hub 2.0 aldım. RGB mouse, RGB klavye, hard disk ve USB bellek bağladım. Mouse sıkıntısız çalışıyor, klavyenin ise sadece ışıkları yanıyor yani kullanamıyorum klavyeyi, hard disk ve USB bellekte çalışmıyor. Arkadaşımda da benzer bir ürün var fakat sıkıntısız kullanabiliyor. Bunun nedeni nedir acaba? Bana gelen üründe mi sıkıntı var yoksa USB 2.0 olduğu için midir?

Ayrıca USB 3.0 Hub önerisi de alabilirim.

Merhabalar, Amazon üzerinden şimdilik işimi görsün diye ucuz bir USB Hub 2.0 aldım. RGB mouse, RGB klavye, hard disk ve USB bellek bağladım. Mouse sıkıntısız çalışıyor, klavyenin ise sadece ışıkları yanıyor yani kullanamıyorum klavyeyi, hard disk ve USB bellekte çalışmıyor. Arkadaşımda da benzer bir ürün var fakat sıkıntısız kullanabiliyor. Bunun nedeni nedir acaba? Bana gelen üründe mi sıkıntı var yoksa USB 2.0 olduğu için midir?

Bu çoklayıcının herhangi bir driveri var mı?

Bende tablet/bilgisayarım için kullanıyordum kablo ile alakali bir şey kablo kalitesiz olunca çok fazla enerji tüketen şeyler bağladiğında enerji yetmiyor sanirim, biraz daha kaliteli bir şey alırsan çözülür.

Bende tablet/bilgisayarım için kullanıyordum kablo ile alakali bir şey kablo kalitesiz olunca çok fazla enerji tüketen şeyler bağladiğında enerji yetmiyor sanirim, biraz daha kaliteli bir şey alırsan çözülür.
hayır sadece harddisk bile bağlasam çalışmıyor
Satıcıyla görüşün ürün sıkıntılı olabilir iade isteyin anlayışla karşılayacaktır.
Evet onu düşündüm fakat başka sebebi var mı diye sevgili Technopat üyelerine sormak istedim. Teşekkür ederim.

Hayır sadece hard disk bile bağlasam çalışmıyor.

Evet onu düşündüm fakat başka sebebi var mı diye sevgili Technopat üyelerine sormak istedim. Teşekkür ederim.

Yani ürünün takıldığı USB portu bozuk değildir denemişsiniz diye geçtim, driver konusunda da bir olay yok. Geriye ürünün problemli olduğu kalıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı