USB 2.0 ile 3.0 arasında bir fark var mı?

648148

Centipat
Arkadaşlar Temu'dan Aula F75 klavye aldım PC'ye takıyorum kasanın üstünde yan yana USB 2.0 ile 3.0 var hangisine takmam daha iyi olur şarj etmede falan bir şey fark eder mi yoksa iksiidemi aynı olur.

Arkadaşlar Temu'dan Aula F75 klavye aldım PC'ye takıyorum kasanın üstünde yan yana USB 2.0 ile 3.0 var hangisine takmam daha iyi olur şarj etmede falan bir şey fark eder mi yoksa iksiidemi aynı olur.
USB 3.0'ın amperi biraz daha fazla olabilir belki, o da ufacık bir farkla daha hızlı şarj eder. Ama genel olarak hangisine takarsan tak çok da bi farkı olmaz.

Klavye bu, hızlı bir arayüze ihtiyacı yok. Şarjı da çok kritik değil, öyle olsa üretici zaten yazardı USB 3.0 veya USB 3.1 kullanın diye. USB 2.0'a takıp kullan bana sorarsan. Hızlı bir arayüz lazım olduğu zaman USB 3.0'ı kullanma şansın olur en azından. USB 3.0 ve USB 3.1 hızlı arayüzlerdir, destekleyen harici hard disk ve flash bellekler bu portlarla daha hızlı iletişim kurar. Onun dışında temel anlamda USB'dir ve geriye dönük 2.0 gibi versiyonları da desteklerler. Sizin durumunuzda USB 3.0'ın bir avantajı yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı