Tremolo
Hectopat
ne kadara aldınız hocam memnun musunuz peki 3.0 mıBimden aldım markası lexar.![]()
ne kadara aldınız hocam memnun musunuz peki 3.0 mıBimden aldım markası lexar.![]()
Güzel haber.hayır 2.0'a takarsan bozulmaz.
Az önce aldım memnun olup olmadığımı söyleyemem. Amam hızı 33 mb/s (bana göre hep 2.0 kullanan biri olarak) süper.ne kadara aldınız hocam memnun musunuz peki 3.0 mı
3.0 galiba hocam 33mb/s bana da baya iyi bi değer gibi geldi ne kadara aldınız 38 lira yazıyodu sanırımGüzel haber.
Az önce aldım memnun olup olmadığımı söyleyemem. Amam hızı 33 mb/s (bana göre hep 2.0 kullanan biri olarak) süper.
Editleyerek yazdım.3.0 galiba hocam 33mb/s bana da baya iyi bi değer gibi geldi ne kadara aldınız 38 lira yazıyodu sanırım
Evet arkadaşlar mavi olana taktım ve hızı bu 33 mb/s normal mi?
O ürün için normal. Daha yüksek hızlar için daha kaliteli modeller satın almalısınız.Bimden aldım markası Lexar.![]()
3.0 olan portun üzerinde USB simgesinin yanında SS (SuperSpeed) yazısı olur. Örnek:Hangisinin 3.0 olduğu yazmıyor. Bunu nasıl ayırt edebilirim?
Bir dahaki sefere inşallah.O ürün için normal. Daha yüksek hızlar için daha kaliteli modeller satın almalısınız.
Öyle bir yazı göremedim.3.0 olan portun üzerinde USB simgesinin yanında SS (SuperSpeed) yazısı olur
Soketin oradan resim paylaşır mısınız? Veya cihazının tam modelini? Ona göre ilgili portun hangisi olduğunu belirtelim.Öyle bir yazı göremedim.![]()
Portu tespit ettim. Mavi renkli olanı. Ama 2.0 ve 3.0 portunda klasik USB simgesi var. 3.0'sa SS diye bir yazı yok.Soketin oradan resim paylaşır mısınız? Veya cihazının tam modelini? Ona göre ilgili portun hangisi olduğunu belirtelim.
Renk kodlaması mevcut olduğu için logoyu önemsememiş anlaşılan üretici. Ama normal şartlarda renk kodlamasının yanında SS logosunun da kullanılması gerekli.Portu tespit ettim. Mavi renkli olanı. Ama 2.0 ve 3.0 portunda klasik USB simgesi var. 3.0'sa SS diye bir yazı yok.
Olabilir. Zaten eski bi' laptop.Renk kodlaması mevcut olduğu için logoyu önemsememiş anlaşılan üretici
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.