Gamepower Saber RGB almayı düşünüyorum fakat anakartımdaki tüm girişler USB 2.0 ancak klavye dolu dolu RGB olduğu için gücü yeter mi emin değilim sizce çalışır mı?
Gamepower Saber RGB almayı düşünüyorum fakat anakartımdaki tüm girişler USB 2.0 ancak klavye dolu dolu RGB olduğu için gücü yeter mi emin değilim sizce çalışır mı?
Bende Hyperx Alloy MKW 100 var, bunun yanında Razer Deadhadder V2 var + olarak laptop soğutucusu takıyorum. Bunlar USB HUB'a takıp o HUB'ı da bilgisayarın tek bir USB 2.0/3.0 portundan kullanıyorum. Emin değilsen klavyenin güç tüketimine bak. Sonra USB 2.0/3.0'ın verdiği güce bak.
Bende HyperX Alloy MKW 100 var, bunun yanında Razer DeathAdder V2 var + olarak laptop soğutucusu takıyorum. Bunlar USB Hub'a takıp o Hub'ı da bilgisayarın tek bir USB 2.0/3.0 portundan kullanıyorum. Emin değilsen klavyenin güç tüketimine bak. Sonra USB 2.0/3.0'ın verdiği güce bak.
USB'nin sürümü eşit değildir kasadan çekeceği güç. USB sürümü demek genellikle daha hızlı ve iyi veri aktarımı için oluyor. 2.0 ve 3.0 fark etmez çünkü hepsinde geriye uyumluluk var. Bir de RGB bolsa sanki ekran kartı gibi PSU'dan kablo çekmek gerekmiyor. RGB dediğimiz şey o kadar elektrik ve güç istemeyecektir.