USB 3.0 cihaz USB 2.0'da çalışır mı?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Benim mouse hem 2.0 ve hem 3.0 da çalışıyor sanırım problem olmuyor ama bilemem.

Gamepower Saber gayet çöp bir üründür ayrıca o klavye USB 2.0, RGB renkler ile USB 3.0'ın zerre alakası yok. O ışıklar 5V elektrik ile çalışıyor.

Eminsiniz değil mi hocam çünkü her yeri cayır cayır RGB :D
Bende Hyperx Alloy MKW 100 var, bunun yanında Razer Deadhadder V2 var + olarak laptop soğutucusu takıyorum. Bunlar USB HUB'a takıp o HUB'ı da bilgisayarın tek bir USB 2.0/3.0 portundan kullanıyorum. Emin değilsen klavyenin güç tüketimine bak. Sonra USB 2.0/3.0'ın verdiği güce bak.

Gamepower Saber gayet çöp bir üründür ayrıca o klavye USB 2.0, RGB renkler ile USB 3.0'ın zerre alakası yok. O ışıklar 5V elektrik ile çalışıyor.

Neden öyle dediniz? O zaman bana 500-800TL arası klavye önerir misiniz? Mekanik şart değil RGB ve uzun ömürlü olsun.

Çalışır ama hız düşüklüğü yaşarsınız.

O çok da umurumda değil :D

Bende HyperX Alloy MKW 100 var, bunun yanında Razer DeathAdder V2 var + olarak laptop soğutucusu takıyorum. Bunlar USB Hub'a takıp o Hub'ı da bilgisayarın tek bir USB 2.0/3.0 portundan kullanıyorum. Emin değilsen klavyenin güç tüketimine bak. Sonra USB 2.0/3.0'ın verdiği güce bak.

Tamamdır hocam sağ olun.

Eminsiniz değil mi hocam çünkü her yeri cayır cayır RGB :D
USB'nin sürümü eşit değildir kasadan çekeceği güç. USB sürümü demek genellikle daha hızlı ve iyi veri aktarımı için oluyor. 2.0 ve 3.0 fark etmez çünkü hepsinde geriye uyumluluk var. Bir de RGB bolsa sanki ekran kartı gibi PSU'dan kablo çekmek gerekmiyor. RGB dediğimiz şey o kadar elektrik ve güç istemeyecektir.

Neden öyle dediniz? O zaman bana 500-800TL arası klavye önerir misiniz? Mekanik şart değil RGB ve uzun ömürlü olsun.
Redragon K552.

O çok da umurumda değil :D

Tamamdır hocam sağ olun.

Toplam 425e geliyor ilk siparişin ise, yok değilse 475TL.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı