Bir de bir şey daha sorayım ya, benim ekran kartı iyi mi ? İçime pek sinmedi gibi şu Vatan'da ki yeni kartları görünce. Oyunları ultrada açıyorum memnunum fakat ne bileyim bilen birinden de duymak istiyorum.
Ayrı bir konu açayım mı yoksa burdan mı yazarısınız ?
Nasıl bir ekran kartıdır detaylı açıklar mısınız lütfen? Kaç yıl götürür? Sürekli sistem upgrade yapamam. İyiyse neden iyi? Kötüyse neden kötü?
Teknoloji dünyasında geleceğe yatırım diye bir şey yoktur. En basit örneği insanlar hızlar yetmeyecek Ram'lar uçacak falan beklerken. SSD teknolojisi piyasaya düştü. Bu açıdan baktığında her yeni çıkan ürüne için gidecektir elbet ama çekinme yada heves etme. Güzel bir ekran kartı günümüz oyunlarında önümüzdeki 1-2 sene içindede ultra ayarlar için sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum.
USB 3.0 to USB 2.0 kablosuyla çözebilirsiniz fakat USB 2.0 hızında kullanırsınız. Ben de bu sorunu yaşadım bugün. Çalışmıyordu bir baktım kablo takılı değil. Çünkü takılacak yer yokmuş.
Teşekkür ederim Renic sağolasın. İçimi rahatlattın İyi bari oynamaya devam o zaman 2-3 yıl gitsin, sonrasında alırım belki ekran kartı tekrardan. Bütçe sıkıntım var da.
USB 3.0 to USB 2.0 kablosuyla çözebilirsiniz fakat USB 2.0 hızında kullanırsınız. Ben de bu sorunu yaşadım bugün. Çalışmıyordu bir baktım kablo takılı değil. Çünkü takılacak yer yokmuş.
Teşekkür ederim Renic sağolasın.İçimi rahatlattın İyi bari oynamaya devam ozaman 2-3 yıl gitsin
sonrasında alırım belki ekran kartı tekrardan bütçe sıkıntım varda. İşte onu nerden bulucam bi türlü bulamadım o çeviriciyi bulsam bende öyle yapıcaktım.
Bende çıkmadı o yahu. Her anakarttan çıkıyor muydu? Vatanda mı düşürdüler acaba? Kafayı yiyeceğim en sonunda. Baktım kaç kez, yok kablo. Sadece sata kablosu var.
Bende çıkmadı o yav.Her anakarttan çıkıyormuydu vatandamı düşürdüler acaba kafayı yicem en sonunda.Baktım kaç kez yok kablo hiç.Sadece sata kablosu var.