USB 3.0 Desteksiz Anakart ile USB 3.0 Kasa Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Ürün Kodu : MSI-B150M-PRO-VDH
Yapı : Micro-ATX
İşlemci Uyumu : Intel
Anakart Çipseti : Intel B150
Dahili Grafik İşlemci : Var
Soket Tipi : LGA 1151
Bellek Tipi : DDR4
Max. Bellek Kapasitesi : 64 GB
PCI-Express x16 Slot Sayısı : 1
Görüntü Çıkışları : DVI, HDMI, VGA
SATA3 Çıkışları (6Gb/s) : 6
USB 3.0 Yuvası : Hayır
USB 3.1 Yuvası : 4
Garanti Süresi : 2 Yıl
[TBODY] [/TBODY]

USB 3.0 yuvası yok, alacağım kasada USB 3.0 girişi var. USB 3.0 özelliğini kullanamayacak mıyım?

Anakart çıkışları ile kasanın bir alakası yok dostum.

Anakartında kasanın içinden gelen usb 3.0 kablosunu takabileceğin bir giriş yok, bu sebepten kasanın üstündeki usb 3.0'ları kullanamayacaksın.

Bunun dışında anakartın arka portlarından usb 3.0 hızını rahatlıkla kullanabilirsin, ama arkaya uzanman gerekecek :)

Anakartın üstünde USB 3.0 kablosunun girişi yok demişsiniz, kasanın üstündeki USB 3.0'ları kullanamayacağını söylemişsiniz de hiç açıp anakartı incelediniz mi bilemiyorum. MSI sitesinde anakartın resimlerine ve özelliklerine baktım USB 3.0 portu anakartın üzerinde bulunmakta yani kasanın üstündeki USB 3.0 portlarını gayet kullanabilirsin.

Kendi sitesinde teknik özellikler bölümünden;
  • USB 3.1 ports(Front): 2(Gen1)

msi.jpg

Anakartın üstünde USB 3.0 kablosunun girişi yok demişsiniz, kasanın üstündeki USB 3.0'ları kullanamayacağını söylemişsiniz de hiç açıp anakartı incelediniz mi bilemiyorum. MSI sitesinde anakartın resimlerine ve özelliklerine baktım USB 3.0 portu anakartın üzerinde bulunmakta yani kasanın üstündeki USB 3.0 portlarını gayet kullanabilirsin.

Kendi sitesinde teknik özellikler bölümünden;
  • USB 3.1 ports(Front): 2(Gen1)

Doğru söylüyorsunuz, benim hatam. Bende sitesini açıp baktım 24pin güç girişinin yanında yer aradım, görememiştim.
Göremeyince bende şaşırdım hatta 2016 senesinde nasıl olmaz diye.
Yanlış bilgi için özür dilerim, kasanıza takılı gelen irice siyah kabloyu arkadaşın gösterdiği yere taktığınızda kasanın üzerindeki usb 3.0'lar çalışacaktır.

31:43 süresinden itibaren oynatırsan göreceksin :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bilgisayar nasıl 2500 TL tuttu o zaman dolar mı yüksekti. Ayrıca bu sistem için 16 GB RAM gereksiz ya.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı