USB 3.0 düşük hızda transfer yapma

Makaleler
3
USB 3.0 harici HDD var, anakartın USB 3.0'ndan bağladığımda en fazla fotodaki gibi bir hızları alıyorum. İyi de USB'lerin 5 Gb/sn veri aktarımı olması gerekmiyor mu? 5 geçtim 1 Gb/sn bile yok.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
USB 3.0 harici HDD var, anakartın USB 3.0'ndan bağladığımda en fazla fotodaki gibi bir hızları alıyorum. İyi de USB'lerin 5 Gb/sn veri aktarımı olması gerekmiyor mu? 5 geçtim 1 Gb/sn bile yok.
Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazım

SATA 3'den bağladığın SSD bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey M.2 SSD'ler lazım.

Bir şey diyeceğim. Şimdi 3.0 4.8Gb/sn hıza sahip diyorlar. Ama pratikte niyese 100Mb/sn oluyor niye?

Hangi cihazdan hangi cihaza(HDD / SSD / USB ) kopyaladığınızı yazmamışsınız.
Harici HDD'den dahiline, dahilinden haricine kopyalama yapıyorum USB 3.0 üzerinden.
Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazım
İyide USB 3.0 5 Gb/sn demiş, M2 SSD'ler vs ayrı mevzu. USB'den bu hızlara çıkamadıktan sonra nereden almışlar bunlar bu hızı?

USB 3.0 kutusuna bağlı bir SATA SSD olsaydı muhtemelen 250-300 MB'larla aktarım yapardı ama kendiniz HDD olduğunu söylüyorsunuz. HDD'nin sınırına takılıyor ki 83 MB/s iyi bir değer.

USB 3.0 kutusuna bağlı bir SATA SSD olsaydı muhtemelen 250-300 MB'larla aktarım yapardı ama kendiniz HDD olduğunu söylüyorsunuz. HDD'nin sınırına takılıyor ki 83 MB/s iyi bir değer.
Harici olan taşınabilir hdd, dahili olan SSD. Dediğiniz gibi o zaman haricinin hızından dolayı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…