USB 3.0 düşük hızda transfer yapma

Makaleler
3
USB 3.0 harici HDD var, anakartın USB 3.0'ndan bağladığımda en fazla fotodaki gibi bir hızları alıyorum. İyi de USB'lerin 5 Gb/sn veri aktarımı olması gerekmiyor mu? 5 geçtim 1 Gb/sn bile yok.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
USB 3.0 harici HDD var, anakartın USB 3.0'ndan bağladığımda en fazla fotodaki gibi bir hızları alıyorum. İyi de USB'lerin 5 Gb/sn veri aktarımı olması gerekmiyor mu? 5 geçtim 1 Gb/sn bile yok.
Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazım

Hangi cihazdan hangi cihaza(HDD / SSD / USB ) kopyaladığınızı yazmamışsınız.
Harici HDD'den dahiline, dahilinden haricine kopyalama yapıyorum USB 3.0 üzerinden.
Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazım
İyide USB 3.0 5 Gb/sn demiş, M2 SSD'ler vs ayrı mevzu. USB'den bu hızlara çıkamadıktan sonra nereden almışlar bunlar bu hızı?

USB 3.0 kutusuna bağlı bir SATA SSD olsaydı muhtemelen 250-300 MB'larla aktarım yapardı ama kendiniz HDD olduğunu söylüyorsunuz. HDD'nin sınırına takılıyor ki 83 MB/s iyi bir değer.

USB 3.0 kutusuna bağlı bir SATA SSD olsaydı muhtemelen 250-300 MB'larla aktarım yapardı ama kendiniz HDD olduğunu söylüyorsunuz. HDD'nin sınırına takılıyor ki 83 MB/s iyi bir değer.
Harici olan taşınabilir hdd, dahili olan SSD. Dediğiniz gibi o zaman haricinin hızından dolayı oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı