- Makaleler
- 3
Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazımUSB 3.0 harici HDD var, anakartın USB 3.0'ndan bağladığımda en fazla fotodaki gibi bir hızları alıyorum. İyi de USB'lerin 5 Gb/sn veri aktarımı olması gerekmiyor mu? 5 geçtim 1 Gb/sn bile yok.
SATA 3'den bağladığın SSD bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey M.2 SSD'ler lazım.
Harddisk demiş arkadaş, hddler 100mb/s üstünde pek olmuyorBir şey diyeceğim. Şimdi 3.0 4.8Gb/sn hıza sahip diyorlar. Ama pratikte niyese 100Mb/sn oluyor niye?
Orasıda öyle.Harddisk demiş arkadaş, hddler 100mb/s üstünde pek olmuyor
Harici HDD'den dahiline, dahilinden haricine kopyalama yapıyorum USB 3.0 üzerinden.Hangi cihazdan hangi cihaza(HDD / SSD / USB ) kopyaladığınızı yazmamışsınız.
İyide USB 3.0 5 Gb/sn demiş, M2 SSD'ler vs ayrı mevzu. USB'den bu hızlara çıkamadıktan sonra nereden almışlar bunlar bu hızı?Sata 3 den bağladığın ssd bile maximum 600mb/s hıza çıkar, belirttiğin hızlar için üst düzey m2 ssdler lazım
HDD olduğu için düşük hız alıyorsun HDDnin rpm değerlerine görede değişebilirHarici HDD'den dahiline, dahilinden haricine kopyalama yapıyorum USB 3.0 üzerinden.
İyide USB 3.0 5 Gb/sn demiş, M2 SSD'ler vs ayrı mevzu. USB'den bu hızlara çıkamadıktan sonra nereden almışlar bunlar bu hızı?
Harici olan taşınabilir hdd, dahili olan SSD. Dediğiniz gibi o zaman haricinin hızından dolayı oluyor.USB 3.0 kutusuna bağlı bir SATA SSD olsaydı muhtemelen 250-300 MB'larla aktarım yapardı ama kendiniz HDD olduğunu söylüyorsunuz. HDD'nin sınırına takılıyor ki 83 MB/s iyi bir değer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.