I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda USB 3.0 özelliği var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bu özellik nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda USB 3.0 özelliği var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bu özellik nedir?
7 791374 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 429 Çözümler 1 17 Haziran 2024 #2 Eski sürümlere göre daha teknolojik daha hızlıdır. Veri aktarma hızı fazladır. Yoksa normal USB'dir.
6 666408 Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 277 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #3 USB 3.0, 3.1, 3.2 ve 4.0 Arasındaki Fark Nedir? USB4 en yeni ve en hızlı USB sürümü olsa da, bu standardın yaygınlaşması zaman alacak. Teknolojik cihazlardaki ve çevre birimlerinde yer alan en yaygın www.technopat.net
USB 3.0, 3.1, 3.2 ve 4.0 Arasındaki Fark Nedir? USB4 en yeni ve en hızlı USB sürümü olsa da, bu standardın yaygınlaşması zaman alacak. Teknolojik cihazlardaki ve çevre birimlerinde yer alan en yaygın www.technopat.net
I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 791374 dedi: Eski sürümlere göre daha teknolojik daha hızlıdır. Veri aktarma hızı fazladır. Yoksa normal USB'dir. Genişletmek için tıkla... Mouse taksak daha mı hızlı olur.
791374 dedi: Eski sürümlere göre daha teknolojik daha hızlıdır. Veri aktarma hızı fazladır. Yoksa normal USB'dir. Genişletmek için tıkla... Mouse taksak daha mı hızlı olur.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.581 Çözümler 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 17 Haziran 2024 #5 i3R dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda USB 3.0 özelliği var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bu özellik nedir? Genişletmek için tıkla... USB bilgisayarlara farklı aygıtlar bağlayabildiğin bir arabirimdir, port'tur. 1.0 ile başladı, 3.2 ve 4 üzerinden devam ediyor. Hızı da ona göre arttı. HDD, SSD, kulaklık, klavye, fare... bağlayabilirsin. Bazılarında arabirim Type-C ise şarj olma ve görüntü verme özelliklerine kadar geldi. i3R dedi: Mouse taksak daha mı hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Fare'nin hızı kadar hızlı olur, onda çok fark etmez, veri aktarımında büyük farklar görürsün o kadar.
i3R dedi: Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda USB 3.0 özelliği var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bu özellik nedir? Genişletmek için tıkla... USB bilgisayarlara farklı aygıtlar bağlayabildiğin bir arabirimdir, port'tur. 1.0 ile başladı, 3.2 ve 4 üzerinden devam ediyor. Hızı da ona göre arttı. HDD, SSD, kulaklık, klavye, fare... bağlayabilirsin. Bazılarında arabirim Type-C ise şarj olma ve görüntü verme özelliklerine kadar geldi. i3R dedi: Mouse taksak daha mı hızlı olur. Genişletmek için tıkla... Fare'nin hızı kadar hızlı olur, onda çok fark etmez, veri aktarımında büyük farklar görürsün o kadar.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #6 Ben bu fotoğraf ile daha iyi anlayabiliyorum.