- Katılım
- 10 Temmuz 2017
- Mesajlar
- 3.845
- Çözümler
- 16
O zaman çok büyük ihtimal, kullandığım bellek kronik sorunlu. 
İşte arkadaşımız bunu bilmeden kendi kafasında yorumlayıp hemen bir genelleme çıkartıyor. Ardından attığım yorumlara kızgın ifadesini bırakıyor.Benim de yeni aldığım Kingston USB bellek kısa süre içerisinde bozulmuştu, servise verdiğimde yeni revizyon modelini vermişlerdi onu da yaklaşık 5-6 yıldır filan sorunsuzca kullanıyorum. Sadece bir sefer taktığımda gözükmüyordu, onu da bir şekilde hallettim. Ondan önce Trascend USB bellek almıştım, o da 1 ay dolmadan bozulmuştu. Ondan öncesinde de SanDisk USB bellek almıştım o da aldığım gün yazma koruması hatası vermişti. Demek ki ilk aldığın zamanda da USB bellekler bozulabiliyormuş.
Sonuç olarak USB 3.0 bellek almam daha mantıklı o zaman?Belleğin 5Gbps'den hızlı aktarım yapmayacağı için fark yaşamazdın ancak USB arabirimi kullanan harici bir depolama biriminde farkı görebilirdin; 3.0'ın teorik olarak hızı kağıtta yazdığından biraz daha yukarı çıkabiliyor. Ancak 3.0 USB bellek ile 3.1 USB belleğin farkını hissedemezsin o senaryoda.
Son olarak USB portu tarafında 3.0 ile 3.1 Gen1 aynı aktarım hızını temsil etmektedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.