Benim sorum da su: Anakartim MSI X470 USB 3.1 ama USB uzatama kablosu aliyorum USB 3.0 1.5 mt 4 adet, 4 adet 3 TB diski takıyorum ayni anda calistarmiyor. Neden? USB 2.0 kablo takiyorum hepsi calisiyor.
Soyle soyleyim adaptorlu Segate'in 3 TB diskleri sorunu yok saglam saglik oranlari ama 1.5 m USB 3.0 kablo takiyorum diskleri takıyorum zor goryor ya da goruyor kayboluyor ama bu diskleri 4 dunude anakarta taktigimda sorun yok uzatma kulanmadan olmuor kac cesit USB 3.0 kablo denedim ve USB 2.0 kabloda bu sorun yok analmadim. Nokta bu.
Laptopta USB portlarınız sebepsiz yere arasıra çalışmayı durduruyorsa Donanımsal bir arıza değilse aşağıdaki adımları takip ederek sorunu giderebilirsiniz.
Şimdi yanlışım yoksa 1 USB'yi 4 USB'ye mi çokluyorsunuz? Eğer doğru anladıysam 1 tane USB portuna yük bindirmiş oluyorsunuz ve güç yetmediği için bu tarz sorunlar oluyor.
Şimdi yanlışım yoksa 1 USB'yi 4 USB'ye mi çokluyorsunuz? Eğer doğru anladıysam 1 tane USB portuna yük bindirmiş oluyorsunuz ve güç yetmediği için bu tarz sorunlar oluyor.
Hayir, anakarta 4 adet USB 3.1 yerim var. Buraya 4 adet USB 3.0 kablo takiyorum 1.5M 4 adet, kobloya da 4 adet harici 3 TB diskimi takıyorum. Adaptorlu bunlar.