stunnerdead
Centipat
Daha fazla
Hocam 2k kullansa berbat FPS'lerden ötürü yine mecburen 1080p'de kullanıcak ve bize sövecek. Hele hele 4060m 2k için berbat bir seçenek olur.Öncelikle 1080P monitöre ikna olmana şaşırdım. 2023 sonunda yeni monitör alıyor olsam ve e-sporcu değilsem asla 1080P almazdım.
Kablo bu: PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Alternatif: Amazon.com.tr
Linkini bıraktığım konuda bu konuyu tartıştık ve 8gb vram benim gibi AAA oyunlarını son ayarlarda oynamak isteyen birisi için yeterli değil, ve kişisel olarak bir oyunda en ufak stutter, takılma, fps drop olayı yaşayınca oyunu oynamayı bırakıp o sorunu düzeltene kadar uğraşıyorum. Böyle bir garip takıntım var. Bu yüzden 2k da idare eder performans yerine 1080p de 144-165 hz akıcılığını tercih ettim.Öncelikle 1080P monitöre ikna olmana şaşırdım. 2023 sonunda yeni monitör alıyor olsam ve e-sporcu değilsem asla 1080P almazdım.
Kablo bu: PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RTX 4060'ın mobil sürümü ile PC sürümü arasında çok az performans farkı var. Diğer modellerde olduğu gibi yüksek farklar yok. 4060 da 2K çözünürlükte gayet iş görür. 1080P eskide kaldı artık.
AAA oyunlarda 1080P'de 85 FPS alıyorsan 2K'da 70 FPS alacaksın. Öyle iki kata varan farklar oluşmayacak. Eğer sistemde 16 GB RAM varsa, 8 GB VRAM'den daha önce zorlamaya başlar.
Hangi konuymuş o? Çalışmıyor da ne demek, başka bir sıkıntı vardır orada.
Çözüldü: USB-C 3.2 DisplayPort monitör nasıl bağlanır?
Merhaba USB-C 3.2 gen 2 display girişli bir laptopa sahibim ve yeni aldığım monitörü bilgisayarıma bağlayamıyorum. Monitörün display girişinden laptopa 3.1 Type-C display kablo ile bağlamayı denedim ancak görüntü gelmedi ve hiçbir sitede 3.2 gen 2 DP kablosu bulamıyorum, tek seçenek HDMI ile...www.technopat.net
Şu an bulamadığım bir konu daha var 3.2 gen 2'ye 3.1 kablo takıldığı için görüntü alamayan.USB C (USB 3.2 gen 2) to DisplayPort kablosu önerisi
Arkadaşlar öncelikle konu hakkında bilgisi olanlar yazsın...www.technopat.net
Evet aynı bu şüphelerim olduğu için konuyu açmıştım. Malesef beklemekten başka çare yok ama çalışan birisi olduğum için önümüzdeki hafta izine ayrılıyorum ve bu yüzden tatilimde alacağım monitör ile keyfime bakmak istiyorum. Kablo olmadığı için hdmi ile idare etmek zorunda kalacağım mühtemelen.Merhaba öncelikle laptoplarımız aynı ASUS TUF Gaming A15 FA507NV (2023). Elimde HDMI'dan 144 Hz desteklemeyen DP'dan 144Hz destekleyen bir monitörüm var görüntüyü monitörümden almak istedim bu yüzden vatandan şu ürünü aldım.
PAUGGE CDP14-PRO USB-C to DİSPLAYPORT 1.4 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Çok uğraşmama rağmen asla görüntü alamadım. Telefonumla denediğimde alabiliyorum. ASUS teknik destekle konuştum chipseti güncelleştirdi ama nafile bir türlü görüntü alamadım.
Daha sonra araştırdım bu sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm. Sorun büyük ihtimalle aldığım kablonun Type-C ucunun 3.1 versiyon olması vatana ürünü iade ettim.
Şu an USB 3.2 Type-C gen2 to DisplayPort arıyorum bulabildiğim tek ürün Monster'ın
O da stoklarda yok. Stok beklemekten başka şansımız yok gibi gözüküyor. 3.1 type-c/dp alma çünkü büyük ihtimal görüntü alamayacaksın.Pusat Type-C/DP Kablo
Pusat Type-C to DisplayPort Kablo, altın kaplama bağlantı tipi sayesinde eşsiz performans sunarken 1,8 metrelik uzunluğuyla kolay erişim imkanı sağlıyor!www.monsternotebook.com.tr
Evet, şunu fark ettim son teknolojiye sahip bir ürüne sahip olmak ülkemizde dezavantajlı bir durum.İlk mesajda önerilen kablo işine yaramaz. Yeni nesil laptop kullanıyorsun ve Gen bağlantısı GEn2 olarak geçiyor. USB'nin versiyonu Paugge'nin 1. nesilde çalışıyor çünkü Gen1.
Gen2 lazım. Pusat'tan başka bir şey bulamıyoruz. Alernatif önerilen ürünü bilmiyorum. Bu Gen2 muhabbeti gittikçe büyüyor ve ülkemizde seçenek yok. Gen2 bağlantılı Hub'lar da yüksek Hz vermek için dizayn edilmemiş.
Amazon Önerim şöyle bir adaptör kullanman. Monitör içinden çıkan DP'yi buna bağlıyorsun. Type-C kısmı zaten laptopa giriyor.
Amazon bir de bu ürünü kullanların yorumlarına bakınca iş görüyor gibi duruyor ama detaylı okumak lazım.
Aslında hala monitörü satın almadım hocam, bu kablo derdi yüzünden. Asus laptopum a15 FA507NV.Aynı kablo ben asus tuf a15 ve monitör 24gb65r-b taktım ekran gelmiyor ekran kartı uyumsuzluğu olduğunu anladım iade verdim dün yeni model eklemiş puagge usbc display entepeteknoloji sitesi siparis verdim yarın teslim alıp takacam eğer çalışıyorsa geri dönecem siz monitör ve asus hangisi puagge hdmi 2.1 g sync açtın mı