USB 3.2 Gen 2 Type-C için G-Sync özelliği destekleyen DisplayPort kablo önerisi

Evet aynı bu şüphelerim olduğu için konuyu açmıştım. Malesef beklemekten başka çare yok ama çalışan birisi olduğum için önümüzdeki hafta izine ayrılıyorum ve bu yüzden tatilimde alacağım monitör ile keyfime bakmak istiyorum. Kablo olmadığı için hdmi ile idare etmek zorunda kalacağım mühtemelen.

Evet, şunu fark ettim son teknolojiye sahip bir ürüne sahip olmak ülkemizde dezavantajlı bir durum.
Önerdiğin adaptör ile acaba gsync özelliğini kullanabilir miyim.

Aslında hala monitörü satın almadım hocam, bu kablo derdi yüzünden. Asus laptopum a15 FA507NV.
Paugge yeni model gelince takacam çalışıyorsa size söylecem

Thunderbolt 3 desteği olan bir kablonun USB-C tarafında aynı hızı vermemesi çok saçma. 2K çözünürlükte dahi yüksek Hz vermeli. İkinci öneri bir yurt dışı ürünü ama alternatifi yoksa alınabilir. Monster tarafına ne zaman geleceği belli olmaz.

Şimdi laptop linkine bir kez daha baktım HDMI sürümü 2.1 diyor, G-Sync için neden DP to USB-C kablo arıyorsun?

Paugge Type-C to display kullanıyorum aynı laptop ile hiçbir problem yaşamadım ve memnunum.
Dostum hangi kablo, linki varsa gösterebilir misin? Laptopun fa507nv demişsin. Aynı model laptopa sahibiz.

Thunderbolt 3 desteği olan bir kablonun USB-C tarafında aynı hızı vermemesi çok saçma. 2K çözünürlükte dahi yüksek Hz vermeli. İkinci öneri bir yurt dışı ürünü ama alternatifi yoksa alınabilir. Monster tarafına ne zaman geleceği belli olmaz.

Şimdi laptop linkine bir kez daha baktım HDMI sürümü 2.1 diyor, G-Sync için neden DP to USB-C kablo arıyorsun?
Şöyle ki, monitörun de 2.1 girişi olması lazım. 2.1 hdmi girişi olan monitörler çok pahalı. Eğer aklınızda bu özelliklere uyan uygun fiyatı olan bir monitör varsa önerilerinize açığım. Benim de aslında istediğim direkt hdmi 2.1 kullanmak. Gsync ve freesync özelliği hdmi 2.1 ile çalışıyor diye biliyorum ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı